TOP
-->

Chouconut: kool, koekjes en donuts voor alle smaken

Kaya Josse. Eten

04 Jun 2021, 00:06 Last Updated: 04 Jun 2021, 14:06

Door kolen, koekjes en donuts biedt de theesalon Chouconut veel gebak en duizend smaken.

Chouconut: kool, koekjes en donuts voor alle smaken
Chouconut: kool, koekjes en donuts voor alle smaken

Het concept
Na het vormen van over de hele wereld, het is een paar meter van het plein van Sint-Gillis die Mandon Doper en Giovanni Malecotles, twee tellingen Breton, opende Chouconut, een theesalon met een gezellige en unieke sfeer Brussel.


Sinds 2015 kiezen de twee chef-koks ervoor om hun gebak te focussen op kool, koekjes en donuts, terwijl ze seizoensproducten en hoogwaardige grondstoffen gebruiken.


Van gebak tot lunch, er is voor elk wat wils
Onder de kool, vele smaken aangeboden, zoals citroen, bergamot aardbei, chocolade uit Madagascar, matcha groene thee, peperkoek, ... en de lijst gaat maar door! Bovendien evolueren ook de kolen en hun uiterlijk volgens de vakanties en de seizoenen. Als u kiest voor een cookie, kunt u een klassieke smaak kiezen of neem de gelegenheid om een ​​cookie met gekarameliseerde hazelnoot gianduja en citroen te testen. Tot slot, als u liever een donut, zijn er ook veel smaken, van het origineel aan de meer exotische, zoals frambozen en gember. Een echte traktatie voor zowel de ogen als de smaakpapillen!


In aanvulling op hun drie specialiteiten Chouconut andere producten, zoals toffees, koekjes, jam en spreads.


Lunch tijdens de week, lunch om ter plaatse te consumeren of om mee te nemen is beschikbaar tussen 11:30 en 14:00 uur.


Een verjaardag, een bruiloft, een seminar of een vernissage in zicht? De chef-koks bieden ook gebak en gemonteerde stukken met kool. Op de Chouconut-website vindt u alle informatie die u nodig hebt om een ​​bestelling te plaatsen.

Eten