Vakantiebeurs 2022 De 2022 editie van de vakantiebeurs.

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 16 mrt. 2022, 00:00 (Bijwerken: 16 mrt. 2022, 15:22)
De 2022 editie van de vakantiebeurs.
De vakantiebeurs, die oorspronkelijk in februari zou plaatsvinden, keert eindelijk terug voor de editie van 2022, van 24 tot 27 maart. 

Leg uit dat de vakantiebeurs in maart plaatsvindt.

Deze tentoonstelling vindt dus plaats in Paleis 12, op de Heizel-site in Brussel. Het is bedoeld voor alle vakantie- en reisliefhebbers. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om verre oorden, nabijgelegen plaatsen of reisarrangementen te ontdekken, de keuze is aan u.

 

 


Maart betekent vakantie vanwege carnaval en de lente, een uitgelezen kans voor u om een onvergetelijke reis te organiseren. Op zoek naar een goed reisbureau? Stop nu met zoeken! We hebben de perfecte plek gevonden om u te helpen bij uw zoektocht.  

 

 

Een beurs met veel keuze

Vakanties zijn erg populair bij de Belgen maar de keuze is altijd moeilijk, met de vakantiebeurs kunt u gemakkelijker allerlei soorten reisexposanten vinden. U hebt alle keuze ter plaatse, u hoeft niet meer te reizen. U kunt ook van deze beurs profiteren om uw projecten met het thema reizen tentoon te stellen door u in te schrijven voor deelname aan de beurs. Gastronomie om te reizen, virtuele rondleiding met koptelefoon of tentoonstelling van typische voorwerpen uit verschillende landen zijn aanwezig op dit evenement om u zin te doen krijgen om een bepaald land te bezoeken of om een road trip te maken door de nadruk te leggen op verschillende landen.

 

 

Kwaliteit exposanten

Ter plaatse zult u vele exposanten zien zoals bijvoorbeeld "Romania Autrement" een van onze partners die op deze beurs aanwezig zal zijn. Met Romania Autrement ontdekt u Roemenië en de Republiek Moldavië als nooit tevoren. Dit reisbureau ontmantelt vooroordelen over deze twee landen, zoals het feit dat je een gids nodig hebt om er te reizen, dat deze plaatsen niet geschikt zijn voor toerisme of dat deze twee landen niet veilig zijn. Dit is niet waar, want in beide landen wordt Engels gesproken, dus u zult geen problemen hebben om met de plaatselijke bevolking te communiceren, en Roemenië maakt deel uit van de Europese Unie, dus het land is veilig en geschikt voor reizigers. Met Roemenië anders ziet u prachtige en gevarieerde landschappen, langs de zee, de bossen of de bergen, u kunt allerlei verschillende reliëfs zien. Wat de accommodatie betreft, zult u de mogelijkheid hebben om te verblijven in landhuizen, rustieke huizen of moderne gebouwen, zodat u kunt genieten van een comfortabele en originele ervaring. Activiteiten en gastronomie staan ook op het programma van dit agentschap, als u besluit mee te reizen zal uw verblijf compleet zijn. Kwaliteit is aan de orde van de dag bij Romania Autrement.

 

 

De reisbureaus op deze tentoonstelling zullen naar u luisteren en u zo precies mogelijk adviseren om in de best mogelijke omstandigheden van uw vakantie te genieten.

 

 

Bezoek de vakantiebeurs 2022 en geniet van een vakantie om nooit te vergeten en die prachtige herinneringen zal opleveren.

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]