De beste Happy Hours in Brussel

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 28 apr. 2010, 00:00 (Bijwerken: 16 okt. 2017, 10:31)
De beste Happy Hours in Brussel
Uitgaan met vrienden, collega's, op zoek naar een nieuwe verovering, maar hoe dit doen zonder bankroet te gaan? Het antwoord is eenvoudig: "Happy Hour". Elke zaak past het concept op haar eigen manier toe. In het algemeen koopt u het eerste drankje en wordt het tweede aangeboden door het huis. Interessant voor fervente feestgangers. BrusselsLife geeft u de beste informatie. Na rijp beraad en veel overleg hier zijn onze genomineerden voor de titel van beste Happy Hour in Brussel...

Op de eerste plaats... Barabar

Al 30 jaar een Brusselse zaak, Barabar biedt u de mooiste Happy Hour van Brussel. In deze bar kunt u dagelijks vier uren terecht voor een apero- en cocktailuur. Vier uren tijdens dewelke u gekochte en aangeboden cocktails kunt drinken. Dit alles in een warme sfeer waarin u zich nooit zult vervelen. Afspraak van 18 u tot 22 u.

Een gedeelde tweede plaats

Midi Station is de place to be om te ontspannen na het werk. In een modern, polyvalent decor beschikt Midi over een sexy sfeer waar u van dinsdag tot vrijdag tussen 17 u en 19 u cocktails kunt drinken aan halve prijs.

Coaster kan omschreven worden in één woord: vriendelijk. Met de combinatie van een jonge sfeer, goede muziek en een Happy Hour  elke dag van 20 u tot 23 u, verlaat u Coaster niet voor de vroege uurtjes.

Op de derde podiumplaats

Voor een hele Happy Hour nacht kunt u tercht bij You Night Club, de plaats bij uitstek voor jongeren. Deze discotheek is sinds het prille begin heel populair... In een fuchsia en psychedelisch decor is You'Niversity de plaats waar studenten en jongeren elke donderdagavond afspreken, tijdens een Happy Hour die de ganse nacht duurt.

Havana is perfect om te swingen met een van de talrijke cocktails in de hand: een klassieker (mojito, caipirinha) of een original (B52, Sex On the Beach). Er zijn er voor alle smaken tijdens de Happy Hour, elke donderdag 21u tot 23u en op vrijdag en zaterdag van 21u tot middernacht.

Op de voet gevolgd door...

Le Waff Café en het spectaculaire terras zijn de favoriete plaats van late twintigers, begin dertigers. U kunt er elke avond tussen 18u en 20u terecht voor een Happy Hour.

Op de vijfde plaats

Bar du Marché, op het Flageyplein, kende van bij het begin veel succes met de intieme, uitnodigende ruimte. Bar du Marché biedt u een winnende formule met op weekdagen een Happy Hour van 22 u tot 23 u en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 23u tot middernacht.

La Maison du Peuple, op het gelijkvloers van het Maison du Peuple van Sint-Gillis, opende de deuren in 2008. La Maison du Peuple organiseert evenementen die een aanvulling zijn op de hoofdactiviteiten (bar en kleine restauratie). Er is dagelijks een Happy Hour van 19 u tot 20 u.

Banco Bar baadt in een jonge en moderne sfeer. Deze resto-bar biedt een uitgebreide selectie gerechten die u bij goed weer ok het terras kunt nuttigen. Happy Hour "wijn" dagelijks van 18u tot 19u en Happy Hour "cocktails" van 22u tot 23u.

De laatste maar daarom niet de minste

Bij AT7 Afterworks is er elke donderdag van 21 u tot 22 u een Happy Hour. Geniet nadien van de AT7 zomeredities die tot 2.30 u 's morgens duren.

Wij deden het werk voor u en verzamelden de beste Happy Hours van Brussel. Nu is het aan u om ze te testen. Geniet van deze zeldzame uren na het werk, net voor het naar huis gaan of net vooraleer uit te gaan, om met vrienden een glas te gaan drinken. Dit zijn dierbare ogenblikken waarvan u moet genieten. Op uw gezondheid! Lara Ronayne Casimiro

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]