Stedelijke vintage markt De Brussels Vintage Market, Street & Sportswear market edition.

Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 04 apr. 2022, 16:07)
De Brussels Vintage Market, Street & Sportswear market edition.
Als u iets midden in Brussel wilt doen en zo snel mogelijk, dan hebben wij de Brussels Vintage Market gevonden met zijn Street and Sportswear market.

Activiteit in Brussel.

De streetwear-cultuur explodeerde echt in de jaren '90, en is vandaag de dag nog steeds populair onder jongeren, met ontwerpen die nog steeds worden uitgebracht. Streetwear is meer dan een cultuur en wordt vaak vergeleken met een invloedrijke kunststroming. Zit u midden in deze trend, of wilt u er nieuwsgieriger naar zijn? Dan is de straat- en sportkledingmarkt iets voor jou. 

 

 

Waar en wanneer ?

Op 20 februari van 10 tot 18 uur kunt u de Street and Sportswear Market bezoeken, een evenement gewijd aan urban culture en sneakerliefhebbers. Deze markt vindt plaats in de Kortenberglaan 227 in Elsene. Voor de prijs hoeft u slechts 6 euro te betalen voor de entree, een zeer goedkope prijs, en u hoeft niet meer geld te verspillen als u dat niet wilt. U moet weten dat de 6 euro die u moet betalen voordat u naar het evenement gaat, u uw ticket online moet reserveren, dit is een goede zaak, want u zult uw plaats hebben en u zult niet hoeven te vechten of anderen te duwen om op deze plaats te komen, u zult op uw gemak zijn. U kunt de verschillende artikelen bekijken die worden verkocht zonder er noodzakelijkerwijs een te kopen als u geen verliefdheid voelt. Dit is dus een haalbaar en betaalbaar uitje voor iedereen. Wat u ook zal bevallen, is dat de Brusselse Vintage Markt de grootste vintage markt van België is. Dit maakt het een niet te missen plaats. Deze markt wordt overdekt gehouden zodat u tijdens het winkelen niet met regen te maken krijgt. 

 

 

Een markt vol inhoud en verrassingen

Je vraagt je misschien af wat je daar zult vinden? Er zullen tal van verkopers aanwezig zijn en u zult hun producten kunnen kopen, waaronder sportschoenen, t-shirts, sportkleding, tassen, enz. U zult ook demonstraties skateboarden kunnen bijwonen. Je kunt je eigen paar meebrengen en vragen om ze op maat te laten maken. Het personaliseren van t-shirts, petten en tassen maakt ook deel uit van het programma. Er zullen ook tatoeëerders aanwezig zijn, dus als u een tatoeage wilt laten zetten, is dit een uitgelezen kans. Er zal een dansshow zijn om u in feeststemming te brengen, evenals DJ-mixen. Er zal ook eten en drinken aanwezig zijn, zodat u zonder zorgen de hele dag op deze vlooienmarkt kunt doorbrengen. Er zullen nog meer verrassingen zijn om zoveel mogelijk indruk op u te maken. 

 

 

Als u een retro Jordan, Nike Air Max of Adidas Run Dmc van zeer goede kwaliteit wilt vinden, omdat ze nergens meer verkrijgbaar zijn, heeft u nu het beste adres hiervoor. Ga naar de officiële website van Brussels Vintage Market om uw plaats te reserveren. 

 

 

Wij wensen u veel winkelplezier en interessante vondsten. 

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]