Het popcultuurfestival De Comic Con komt naar Brussel in maart!

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 28 feb. 2022, 00:00 (Bijwerken: 06 mrt. 2022, 12:18)
De Comic Con komt naar Brussel in maart!
Als u van popcultuur houdt en een fan bent van films, tv-series, anime, manga, videospelletjes of stripboeken, dan is de Comic Com ongetwijfeld een niet te missen evenement voor u.

Pop cultuur fans, jullie mogen het niet missen.

De Comic Con beurs komt terug naar Brussel in het weekend van 5 en 6 maart, voor zijn 7de editie in onze hoofdstad op de site van Tour et Taxis.

 


Vooral gemaskerd om jezelf en anderen te beschermen


Allereerst willen wij de voorwaarden preciseren om aan dit evenement te kunnen deelnemen, zodat u niet bij de ingang van het evenement wordt geweigerd. Het is absoluut noodzakelijk dat u in het bezit bent van uw sovid safe ticket om toegang te krijgen tot deze kermis en dat u voorzien bent van uw masker, zoals gebruikelijk bij massa-evenementen. Dat gezegd zijnde, kunnen we u nu vertellen waar u echt op zit te wachten: de Comic Con 2022. 

 

 

De show van overdaad


Dit festival is een plek om je passie te tonen met opwinding terwijl je in cosplay komt, om het nog leuker en feestelijker te maken. Daar zult u ook conventies bijwonen met acteurs uit populaire films of tv-series, wat erg interessant is, omdat het tot leuke gesprekken kan leiden. Wie droomt er niet van om zijn favoriete persoonlijkheid te ontmoeten? Bovendien ziet u dit jaar de zeer beroemde Ron Perlman, een echte "vuile bek" van de cinema, Emilie de Ravin of Arthur Darvill. Andere sterren zullen worden uitgenodigd, maar je zult het nieuws van de show moeten volgen om ze te kennen. Er zal ook een cosplay wedstrijd zijn met geldprijzen voor de winnaar. Gaming zal ook op de agenda staan met de mogelijkheid om retro videogames te spelen, e-sportwedstrijden te bekijken of youtubers te ontmoeten.

 

 

Wanneer veelzijdigheid rijmt op Comic Con


Worstelen, lichtzwaard duels, concerten, het zal allemaal mogelijk zijn op Comic Con. Als je altijd meer wilt, zal dit festival je tevreden stellen met workshops waar je emblematische objecten kunt bouwen uit strips, videospelletjes, films... Terwijl de meer verzamelaars onder u de mogelijkheid zullen hebben om allerlei producten te kopen die opnieuw verband houden met popcultuur. Wat de fijnproevers betreft, Comic Con heeft alles zo gepland dat je kan blijven genieten van de show terwijl je je maag vult. Tal van foodtrucks zullen aanwezig zijn en zullen u Scandinavisch, Vietnamees, veganistisch, Libanees, Japans of Amerikaans eten aanbieden. De kers op de taart is dat u de kans krijgt om lokale frietjes te eten met onze beroemde spruitjes en een goed biertje om het allemaal weg te spoelen. Omdat Belgitude overal goed is. 

 

 

Een evenement dat passie beloont


Wat de prijs betreft, moet worden opgemerkt dat je 20,99 euro betaalt om deel te nemen aan een dag naar keuze (zaterdag of zondag) tegen 16,99 euro als je als cosplayer komt. Er is een echt financieel voordeel om in kostuum te komen, zoals je kunt zien. Als je dubbel plezier wil beleven en het Comic Con weekend wil bijwonen, betaal je €32,99 tegen €27,99 als je als cosplayer komt. Als u nog vragen hebt, kunt u de officiële website van de conventie bezoeken.

 

 

Vergeet uw tickets niet die u online moet boeken. 

 

 

Veel plezier, en moge de popcultuur met u zijn! 

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]