De juiste fitnessclub kiezen in Brussel

Individuelesporten
Geschreven door Frédéric Solvel - 22 jul. 2009, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:22)
De juiste fitnessclub kiezen in Brussel
Een belangrijke mijlpaal, een goed besluit, een plots verlangen, gemotiveerd door vrienden... Allemaal goede redenen om (opnieuw) te gaan fitnessen. Het aanbod fitnesscentra is heel groot. BrusselsLife.be geeft u enkele tips om u te helpen de juiste keuze te maken...

Dicht bij het kantoor, dicht bij huis...

Belangrijke factor! Verkies een fitnessclub in de buurt van het kantoor als u wilt er 's morgensvroeg of tijdens de lunchtijd wilt fitnessen. Kies er een dicht bij huis om tijdens het weekend te sporten...

Vermijd onnodige verplaatsingen naar de club. U zult veel tijd verliezen en dat doet het plezier dat u aan fitnessen beleeft onmiddellijk teniet. Enkele voorbeelden: in de Europese wijk verwachten Aspria en World Class u. De groep HealthCity - Basic-FIt telt 11 clubs in Brussel, waarvan er 2 uitsluitend voor dames zijn.

Machines en vooruitgang

Welke fitness beoefent u? Op basis van uw profiel zult u bij het kiezen van de club rekening moeten houden met verschillende factoren: al dan niet groepslessen, welke toestellen zijn er (en eventueel een zwembad),...

Vergeet niet het welzijnsaspect dat steeds vaker terug te vinden is in fitnessclubs... Royal La Rasante in Woluwe, lid van de groep Aspria, is meester in dit concept.

Bestudeer deprijzen!

Behalve het maandabonnement (tussen 30 en meer dan 100 euro, afhankelijk van de club), wordt soms een toegangsrecht of premie gevraagd. Licht u goed in over de inhoud van het abonnement. Kijk ook uit naar promoties en lees goed de voorwaarden voor beëindiging van het contract. Deze laatste kunnen soms voor hindernissen zorgen. Vaak moet u zich onmiddellijk voor een gans jaar engageren.

Bezoek en probeer

Een gouden regel: voordat zich te engageren voor zes maanden of meer en om uw keuze te bevestigen, vraagt u best of u de club kunt bezoeken en testen. Doe het tijdens de uren waarop u zou gaan fitnessen en hou rekening met de sfeer, opkomst, netheid,...

Nu dat je duidelijk hebt uw behoeften geïdentificeerd, kunt u ons repertorium met fitnessclubs raadplegen om uw keuze te maken.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]