De Marollen-wijk krijgt een facelift op internet

Geschreven door Donatienne de Vleeschauwer - 12 dec. 2017, 00:00 (Bijwerken: 12 mrt. 2018, 06:14)
De Marollen-wijk krijgt een facelift op internet
De Marollen-wijk biedt vele activiteiten, ontdek ze!

Bruegel - Marollen volgens de winkeliersvereniging:

De Bruegel en Marollen zijn de populairste en authentiekste wijken van de stad Brussel. Ze zijn overvol van traditie, cultuur en Belgische gastronomie.

Om het aanbod van deze twee prachtige vervlochten wijken aan het grote publiek te presenteren, heeft de winkeliersvereniging zich zojuist in het digitale tijdperk begeven!

De website Marolles.Brussels laat u de diverse activiteiten ontdekken die de wijken u bieden en houdt u op de hoogte. U kunt zoeken via de tabbladen restaurants, bars, antiquairs, culturele oorden en veel andere zaken. Dankzij deze nieuwe site heeft u alle praktische informatie om uw bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden.

De Bruegel en Marollen staan bekend als wijken waar je moet rondsnuffelen, waar men de meubels vindt die men nodig heeft en 100%-Belgische ontwerpers hebben zich er gevestigd. Het leven is er goed en de leefomgeving vormt een verrijking voor toeristen.

Bruegel - Marollen in december:

Ondanks de kou en de sneeuw gaat er geen dag voorbij zonder de rommelmarkt! U kunt deze alom bekende markt 365 dagen per jaar zien.

Tot 7 januari 2018 kunt u zoveel u wilt verdwalen in de MAZE, een lichtgevend labyrint van 100m² vlakbij de Kapellemarkt.

Aarzel niet langer om het hart van Brussel te ontdekken dankzij de site Marolles.brussels!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]