TOP
-->

De Marollen-wijk krijgt een facelift op internet

Donatienne de Vleeschauwer.

12 Dec 2017, 08:12 Last Updated: 12 Mar 2018, 06:03

De Marollen-wijk biedt vele activiteiten, ontdek ze!

De Marollen-wijk krijgt een facelift op internet
De Marollen-wijk krijgt een facelift op internet

Bruegel - Marollen volgens de winkeliersvereniging:

De Bruegel en Marollen zijn de populairste en authentiekste wijken van de stad Brussel. Ze zijn overvol van traditie, cultuur en Belgische gastronomie.

Om het aanbod van deze twee prachtige vervlochten wijken aan het grote publiek te presenteren, heeft de winkeliersvereniging zich zojuist in het digitale tijdperk begeven!

De website Marolles.Brussels laat u de diverse activiteiten ontdekken die de wijken u bieden en houdt u op de hoogte. U kunt zoeken via de tabbladen restaurants, bars, antiquairs, culturele oorden en veel andere zaken. Dankzij deze nieuwe site heeft u alle praktische informatie om uw bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden.

De Bruegel en Marollen staan bekend als wijken waar je moet rondsnuffelen, waar men de meubels vindt die men nodig heeft en 100%-Belgische ontwerpers hebben zich er gevestigd. Het leven is er goed en de leefomgeving vormt een verrijking voor toeristen.

Bruegel - Marollen in december:

Ondanks de kou en de sneeuw gaat er geen dag voorbij zonder de rommelmarkt! U kunt deze alom bekende markt 365 dagen per jaar zien.

Tot 7 januari 2018 kunt u zoveel u wilt verdwalen in de MAZE, een lichtgevend labyrint van 100m² vlakbij de Kapellemarkt.

Aarzel niet langer om het hart van Brussel te ontdekken dankzij de site Marolles.brussels!