De mediatheek

Geschreven door BrusselsLife Team - 03 okt. 2005, 00:00 (Bijwerken: 30 jul. 2015, 07:29)
De mediatheek
Voor alle liefhebbers van muziek, film, documentaire en educatieve spelen, houd halt! Deze boodschap is aan u gericht. In Brussel (net zoals in Wallonië ) bestaat er de Mediatheek, een plek waar je moet zijn om mediamateriaal te ontlenen.

De benaming "mediatheek" roept onmiddellijk beelden op van de Passage 44 galerij (metro Botanique), waar de grootste Brusselse mediatheek is verstopt. Dit zou ons evenwel kunnen doen vergeten dat het eveneens mogelijk is om uw favoriete CD te huren in andere gemeenten van de regio Brussel-hoofdstad: in Elsene, Ukkel en Sint-Pieters-Woluwe zijn er ook plaatsen waar men zulke zaken kan huren. Dit zijn fantastische markten om nieuwsgierig te snuisteren tussen een veelheid aan materiaal, om de passie aan de ontdekking te koppelen. De inschrijving voor de Mediatheek blijft een leven lang geldig en geeft de kans om media-artikelen te ontlenen in het hele netwerk. De collecties van de Mediatheek bevatten een breed cultureel aanbod, uitgevoerd in verschillende soorten media: CD's, opnames, video's, CD-ROM's, DVD's en dia's. En voor hen die buiten het centrum leven is er een "discobus" (de bus van de Mediatheek) die geregeld de Brusselse regio aandoet. Ze voert je van de ene gemeente naar de andere, de ontdekking van de media kent geen grenzen...

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]