De vakantie is voorbij ... Denk aan een sportieve start!

Geschreven door Aureline Maillard - 31 aug. 2018, 14:02 (Bijwerken: 18 sep. 2018, 13:30)
De vakantie is voorbij ... Denk aan een sportieve start!
Als familie of individueel, allemaal sporten met Castle Club & Sport Village

Na de zomer heeft iedereen de beste sportbedoelingen. Om u te helpen in deze dynamiek te blijven en voor een sportieve start, is hier onze selectie.

 

Gaan de kinderen terug naar school of u terug naar het kantoor? Het is tijd om na te denken over uw fysieke welzijn, want de aperitieven bij het water en de vele barbecues zijn voorbij! U wilt (opnieuw) sporten, na deze mooie zomer, maar u weet niet wat en waar... Brusselslife presenteert twee zeer leuke sportclubs nabij Brussel:

 

De Le Castle Club en Sport Village zijn twee sportcentra met een veelheid aan activiteiten, aan de rand van Brussel. Racketsport, fitness, dans, zwemmen ... Deze twee clubs stellen hun leden alle benodigde sportuitrusting en het advies van coaches ter beschikking.

Profiteer van het nieuwe seizoen om verschillende sporten uit te proberen en profiteer van hun promotie-aanbiedingen van 1 tot 30 september.

 

Op alle individuele abonnementen: 12 maanden + 2 maanden gratis of 6 maanden + 1 maand gratis.

En speciale voorwaarden voor gezinnen: 9 maanden + 3 maanden gratis.

One Day Pass gratis, van 1 tot 14 september kunt u alle activiteiten van de clubs gratis ontdekken en proberen. Let op: registreer om te registreren:
 

- Voor de Castle club: klik hier

- Voor Le Sport Village: klik hier
 

Nu geen excuses meer, trek uw sneakers aan en ga sporten!

 

Castle Club

Gelegen op 5 minuten rijden van de winkels van Woluwé of de luchthaven Zaventem. Castle Club Wezembeek-Oppem biedt u ook de mogelijkheid om zijn verschillende disciplines te ontdekken of uzelf erin te verbeteren: tennis, squash, dans, taekwondo, aikido , ... en zelfs duiken.
 

Meer informatie: www.sports-valley.be

 

Sport Village

Sport Village is gelegen in Waals-Brabant, op 15 minuten van Waterloo en biedt een groene omgeving om te sporten (Fitness, Zwemmen, Squash, Badminton, Golf) en te ontspannen. Na de inspanning, ontspanning! Sport Village heeft een wellnesscentrum.

Sport Village vergeet ook de jongsten niet. Veel disciplines worden aangeboden (dans, judo, tennis, zwemmen, skaten, enz.).

Nieuw dit jaar: de sportzone voor schaatsen, minivoetbal, hockey, ...
 

Meer informatie: www.sportvillage.be
 

Voor de volgende vakantie

Ja, de zomervakantie is voorbij maar maakt u zich geen zorgen, de volgende komt er snel aan. Tijdens alle schoolvakanties bieden deze twee clubs cursussen en verwelkomen ze uw kinderen vanaf 3 jaar. U kunt al op hun website navraag doen voor de cursussen van Allerheiligen.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]