TOP
Castle Club Wezembeek

Castle Club Wezembeek Een compleet sportcentrum voor echte atleten of af en toe sport

Website contact  Send message
Castle Club is een sportcentrum in Wezembeek waar je terechtkan voor heel wat sportieve activiteiten en hobby's die toegankelijk zijn voor iedereen: zumba, voetbal, yoga, zwemmen, fitness, tennis, dans, basket, tai-chi, volley… Iedereen vindt hier zijn gading.

Castle Club: keuze te over voor alle sportievelingen

Met zeven tennisvelden (overdekt in de winter), acht squashterreinen, verschillende fitness-, aerobic- en spinningzalen, twee sauna's en een verwarmd zwembad (met telescopisch dak om in de winter van de zon te genieten!) beschikt Castle Club over een heel uitgebreide infrastructuur. De club werkt met verschillende formules om optimaal tegemoet te komen aan de wensen van de leden: gezinnen, eenzame wolven, groepen of bedrijven, gelegenheidssporters en doorwinterde sporters, - de mogelijkheden zijn (bijna) oneindig. Castle Club heeft een uitgebreid aanbod aan groepsactiviteiten en privélessen, gegeven door meertalige professionals.
 

Ne de inspanning de ontspanning

Castle Club beschikt over een restaurant-bar die toegankelijk is voor iedereen, leden en niet-leden. Er heerst een gezellige sfeer: ontspan er met vrienden na de inspanning, spreek er af voor een les, maak er met je jongste zijn huiswerk terwijl de oudste aan het sporten is... De kaart is er net zoals het sportieve aanbod: heel uitgebreid. Om het plezier te verlengen zijn er voor feestelijke en sportieve verjaardagsfeestjes. Tijdens het weekend kunnen de allerkleinsten er hun favoriete sport ontdekken of beoefenen vooraleer de verjaardagskaarsjes uit te blazen. Grotere kinderen kunnen op vrijdag- en zaterdagavond van 19u00 tot 22u00 hun gang gaan op de dansvloer.