TOP
Advertisement

Edmunds: het merk Brussel "for real men only"

Donatienne de Vleeschauwer. Winkelen

16 Feb 2018, 13:02 Last Updated: 04 May 2020, 11:05

Na de strikjes, de beugel ... lanceert Edmunds in de onderbroek.

Edmunds: het merk Brussel "for real men only"
Edmunds: het merk Brussel "for real men only"

Edmunds?
Edmunds is een jong Brusselse merk dat eind 2014 werd opgericht door Camille en Matthieu. Camille's opleiding is interieurontwerper en Matthew is afgestudeerd in marketing.


In haar kamer met haar ouders maakte Camille van tijd tot tijd strikjes voor haar vrienden. Op een dag vroeg Matthew hem om een ​​maatwerker te maken die het patroon dat hij leuk vond niet kon vinden.


Camille en Matthieu dachten dat er een nichemarkt was in het midden van de 100% Belgische vlinderdas! Ze besluiten eind 2014 het avontuur "Edmunds" op te starten, naast hun respectievelijke werk. Het echtpaar maakte de kerstmarkten om zich bekend te maken en was een echt succes. Dankzij het ingezamelde geld konden ze hun website en hun e-shop ontwikkelen.


In 2015 besluiten ze om met hun eigen handen een grote hoeveelheid vlinderdas met originele patronen te produceren. Matthew moest Camille bij de naaimachine helpen, maar hij was effectiever in marketing en financiën. Sinds 2014 hebben Camille en Matthieu dit project zelf gefinancierd. Veel concept stores in en rond Brussel beginnen hun producten te verkopen.


2016 was een cruciaal jaar toen deze jonge ondernemers hun baan verlieten om Edmunds als een SPRL te lanceren. Op dit moment is het verhaal aan het versnellen! Edmunds lanceert een eerste samenwerking met Nuance Infuse om originele patronen voor hun strikjes te maken.


Datzelfde jaar startten Camille en Matthieu een op maat gemaakte service voor bruiloften, variërend van strikjes tot stropdassen en stropdassen. In de e-shop zien klanten slabbetjes op het fornuis.


Na het groeiende succes van Edmunds en de evolutie van het assortiment, hebben Camille en Matthieu in België workshops gebruikt die professionele re-integratie helpen om hen te helpen bij de productie.


Maar wie is Edmunds?
Edmunds komt van de naam van Camille's papegaai, Monsieur Edmond. Matthieu en Camille wilden een familiaire aanraking geven aan dit bedrijf gevormd door dit echtpaar. Helaas was de domeinnaam ".be" al in gebruik ... De reflectie die volgde liep naar Edmunds!

Mode Belgisch Bruiloftsartikelen Herenkleding