Een belevenis voor fijnproevers

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 22 mei 2002, 00:00 (Bijwerken: 01 sep. 2015, 13:56)
Een belevenis voor fijnproevers
Om uw feest af te sluiten in schoonheid, wenst u waarschijnlijk om uw genodigden rond een maaltijd te verzamelen in alle rust? Misschien verlangt u om het geheel van uw samenkomst te organiseren op restaurant? Wat er ook van zij, hier is een beperkt overzicht van de Brusselse mogelijkheden.

In de rang van de adresjes die een onvergetelijke indruk zullen nalasten op uw gasten, is er het restaurant van het Atomium en zijn onwaarschijnlijke zicht op Brussel, Tasso in het grandioze kader van de entrepôts op Tour & Taxis, of de Némo 33 en zijn centrale plonsbad waar u mogelijk een zeemeermin tegen het lijf zal lopen.

"Men moet er je gezien hebben"

In de rang van "men moet er je gezien hebben": de Belga Queen met zijn Belgische keuken , de Quincaillerie en zijn enorme klok die geen excuus zal bieden aan de laatkomers, de Chalet de la Forêt en zijn bucolische houding bij het begin van het Zoniënwoud of de Villa Natka en zijn terras dat dromen naar avondjes in St. Tropez.

Zwaargewichten

Tenslotte, tussen de zwaargewichten van de specialiteiten is er: het restaurant van de Koninklijke musea van Schone Kunsten onder gastronomische leiding van Peter Goossens (600 plaatsen), de Tentation en zijn Spaanse accenten, Saint-Guidon in het hart van de infrastructuur van Sporting Anderlecht. Sommige hotels presenteren tevens "ballrooms" geschikt om uw recepties te ontvangen.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]