TOP

Een belevenis voor fijnproevers

Rédaction BrusselsLife.be.

05 Jul 2011, 05:07 Last Updated: 01 Sep 2015, 13:09

Om uw feest af te sluiten in schoonheid, wenst u waarschijnlijk om uw genodigden rond een maaltijd te verzamelen in alle rust? Misschien verlangt u om het geheel van uw samenkomst te organiseren op restaurant? Wat er ook van zij, hier is een beperkt overzicht van de Brusselse mogelijkheden.

In de rang van de adresjes die een onvergetelijke indruk zullen nalasten op uw gasten, is er het restaurant van het Atomium en zijn onwaarschijnlijke zicht op Brussel, Tasso in het grandioze kader van de entrepôts op Tour & Taxis, of de Némo 33 en zijn centrale plonsbad waar u mogelijk een zeemeermin tegen het lijf zal lopen.

"Men moet er je gezien hebben"

In de rang van "men moet er je gezien hebben": de Belga Queen met zijn Belgische keuken , de Quincaillerie en zijn enorme klok die geen excuus zal bieden aan de laatkomers, de Chalet de la Forêt en zijn bucolische houding bij het begin van het Zoniënwoud of de Villa Natka en zijn terras dat dromen naar avondjes in St. Tropez.

Zwaargewichten

Tenslotte, tussen de zwaargewichten van de specialiteiten is er: het restaurant van de Koninklijke musea van Schone Kunsten onder gastronomische leiding van Peter Goossens (600 plaatsen), de Tentation en zijn Spaanse accenten, Saint-Guidon in het hart van de infrastructuur van Sporting Anderlecht. Sommige hotels presenteren tevens "ballrooms" geschikt om uw recepties te ontvangen.

Hotels Hotels