En meisjes onder meisjes?

Geschreven door BrusselsLife Team - 12 sep. 2005, 00:00 (Bijwerken: 06 jan. 2014, 09:46)
En meisjes onder meisjes?
Wel, het was een groot mysterie waar die bars en dansavonden voor "meisjes onder elkaar" geleidelijk aan verdwenen waren. In de jaren 90 waren de dansavonden "Dee-Light" van Chris en Esther in de Fuse, een groot sukses, of ook de avonden van de "Gate Bar" vlakbij het Muntplein, of nog "Zondagsmeisjes" in de "Soixante Bar"... maar de horizon klaart op en nieuwe initiatieven zien het daglicht sinds zo'n 6 maanden. Een project dat in ieder geval publiek weet aan te trekken, is "L&L et ses demoiselles".

Heren, probeer het aub niet. U mag niet binnen en aandringen helpt niet! Enkel vrouwen zijn hier welkom. U bent verwittigd, wanneer u in de buurt bent, gaat u dan liever naar de "Soixante Bar" of naar de "Dali's" of, een beetje meer homo, naar de "Belgica" of "Chez Maman". U zult er trouwens geen buitensporige decadentie vinden, of een excessieve show... enkel vrouwen die dansen, die babbelen, die elkaar al kennen of die elkaar leren kennen. U hoeft zich helemaal niks geks voor te stellen, het zijn gewoon vrouwen onder elkaar, genietend van de muziek.

Om terug te komen op de "L&L", hun laatste avond ging door op 10 september maar via hun website kunt u op de hoogte blijven. Er is er één per maand en het is altijd in de "Windows" (in de Philippe de Champagnestraat 50, een straat die zich loodrecht op de Zuidstraat bevindt)in een mooie sobere witte zaal met een lange ontspannen toog. De deejays van dienst zijn Lydia, Sand en Lady Maro. href="http://milytat.skyblog.com">http://milytat.skyblog.com

Maar het is niet alles. Indien het u betreft natuurlijk, is het lang niet alles. Er is ook het concept 'Mega Top Biches' die zich in de "Vogue" afspeelt. Deze avonden alleen toegankelijk voor meisjes, die vijf jaar geleden, plaats vonden langs de kanten van de Beurs, zijn nu, sinds vorig jaar, verhuisd naar de Zavel. En sinds september vindt men er ook in het grote café, in de buurt van de Wetstraat, midden in de Koningstraat. Eén van de te onthouden data is die van de 16e september, maar in principe wordt het twee keer per maand georganiseerd. De deejays hier zijn Sylvie, Sandrine en we hebben er ook al Madrak aan het werk gezien. Ziehier hun website:http://www.mega-top-biches.org Nicolas Deckmyn

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]