Family Day Denmark @ Bozar

Geschreven door BrusselsLife Team - 19 feb. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Family Day Denmark @ Bozar
Kom samen met je gezin naar het Paleis voor Schone Kunsten om er een dag lang in Deense sferen te vertoeven.

Een hele reeks activiteiten draaien rond Per Kirkeby, een van de grootste Deense figuren van de hedendaagse kunst. Zowel in de ateliers rond plastische kunsten en eigen creaties als tijdens de ontdekkingstochten kun je de artistieke technieken van deze schilder in de praktijk omzetten. In de Hortahal krijgen jonge en minder jonge fans van LEGO de kans om door middel van blokken schilderijen van Per Kirkeby en andere picturale patchworks te maken. Creativiteit staat ook centraal tijdens andere muzikale en artistieke activiteiten... Zonder de Deense kinderopvang te vergeten, waar kinderen tot 3 jaar met DUPLO kunnen spelen. Wist je dat Denemarken de Côte d'Azur van het Noorden is? Kom ons dus op 18 maart vervoegen voor een echte vitaminestoot, een must op het einde van deze winter...

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]