Kleding voor toekomstige mama's

Geschreven door BrusselsLife Team - 26 sep. 2006, 00:00 (Bijwerken: 03 mei 2013, 09:25)
Kleding voor toekomstige mama's
Neen. Zwanger zijn betekent niet dat u niet meer in uw lievelingsjeans kunt en dat u in een slodderbroek en een vormeloze T-shirt moet rondlopen. Vandaag de dag hebben toekomstige mama's alle kaarten in handen om trendy te zijn met een moderne snit en comfortabele materialen. Er zijn tal van gespecialiseerde winkels, postorderbedrijven en websites met trendy mode aan lage prijzen.

Ideaal is dat u minimaal beschikt over twee basisbroeken met elastische, regelbare ceintuur die aanpasbaar zijn tijdens alle stadia van de zwangerschap. Die broeken kan u combineren met bijvoorbeeld een mannenhemd dat uw ronde buik mooi accentueert. Dit seizoen zijn de legging en de tuniek weer 'in'. U vindt ze overal, in alle prijsklassen. Een eenvoudige manier om deze winter trendy te zijn met uw mooie rondingen.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]