Gegraveerde fiets, beschermde fiets

Geschreven door Frédéric Solvel - 16 jul. 2007, 00:00 (Bijwerken: 21 sep. 2015, 07:29)
Gegraveerde fiets, beschermde fiets
Iemand die dagelijks fietst heeft één kans op vier dat zijn fiets in de loop van het jaar gestolen wordt. En in Brussel stijgt het aantal fietsdiefstallen aanzienlijk. Wilt u alles in het werk stellen om dergelijk probleem te vermijden? Ga naar Pro Velo om uw fiets te laten graveren (enkel op woensdag).

In enkele seconden wordt u rijksregisternummer gegraveerd op het kader van de fiets. Fietsdieven vermijden gegraveerde fietsen mee te nemen omdat ze moeilijk te verkopen zijn op de markt. En als uw gegraveerde fiets toch gestolen wordt, zijn de kansen op terugvinden groter. De graveurs kunnen geen gebogen kaders graveren. Vergeet uw identiteitskaart niet.

Afspraak in het Pro Velo. Er wordt een symbolische bijdrage van 2 euro gevraagd.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]