Guldenvlieslaan

Geschreven door BrusselsLife Team - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 01 sep. 2015, 13:32)
Guldenvlieslaan
Oneindig shoppen

De Guldenvlieslaan biedt een ander keuzeparcours, met meer "toegankelijke" boetieks, maar eveneens restaurants, enkele bistro's met klasse en een uitgestrekt cinemacomplex gegroepeerd in twee delen, gekend onder de naam UGC, naar de Franse cinema gigant. De oude Capitole bevindt zich aan de overkant van de straat terwijl het vroegere Acropole (waar de grote zaal perfect bewaard is gebleven) is geïntegreerd in de Guldenvliesgalerij. De galerij heeft twee ingangen op de avenue, en een derde op de Elsensesteenweg. Deze galerij maakt slechts een klein deeltje uit van deze immens grote commerciële zone die aan de overkant verderloopt, in de Naamsestraat, en naar Sint-Gillis, met dat andere grote shopping center Espace Louise genaamd, die uitgeeft op de Louizalaan, waar hoofdzakelijk de grote namen van juweliers zijn geïnstalleerd zoals Cartier en Holemans.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]