Ik brunch, jij bruncht... Wij brunchen!

Geschreven door Olivia Regout - 31 mei 2011, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:41)
Ik brunch, jij bruncht... Wij brunchen!
Zondag rustdag, maar nu brunchdag! Een leuke en gezellige manier om genieten van een welverdiende ontspannen voormiddag, samen met het gezin of met vrienden. BrusselsLife biedt u een selectie van brunches. Aan u om te genieten!

Orangerie van het Egmontpark

Gesitueerd in het Egmontpark, in een idyllisch kader, ligt aan de voet van het Hilton hotel De Orangerie van het Egmontpark. Het nodigt u uit voor een heel kwalitatieve brunch op een luie zonnige zondagochtend.

Au Pays des Merveilles

Dit hoekje van Sint-Gillis heeft zijn naam niet gestolen. Het neemt u mee op een medley van zoete en hartige bagels, cupcakes, quiches, taarten en nog veel meer! Voor een betaalbare prijs zal de brunch uw smaakpapillen verwennen, maar ook uw ogen: elke maand ontvangt APDM een andere artiest.

Hotels

Ook in de meeste hotels kunt u terecht voor een brunch. En behalve de kwalitatieve dienstverlening kunt u er ook genieten van een uitzonderlijk kader tijdens een zondagvoormiddag. Laten we van start gaan met de top met Café Wiltcher's van het Conrad Hotel. De brunch wordt er opgediend op zondag van 12.30u tot 15.00u, in een luxueus kader en met een onevenaarbare dienstverlening. Sommige hotels stellen ook activiteiten en buffetten voor kinderen voor, zoals bijvoorbeeld Crystal Lounge van het Sofitel of l'Epicerie du Meridien. Geniet van een moment met familie. Ideaal voor groot en klein!

Le Pain Quotidien

Onmisbaar in Brussel : le Pain Quot' biedt u een brunch aan op basis van bioproducten (zoet of hartig). De spreads en jams à volonté wedijveren met de beroemde broodjes en sandwiches, geserveerd in een rustieke en gezellige sfeer rond een grote tafel.

Gourmetcultuur

U geest en maag aan het werk zetten : wat is er beter voor een zondagochtend? Tussen een literaire ruimte en een speelruimte voor kinderen, kunt u in blok B van Cook&Book terecht voor een brunch van 11.30u tot 15.30u. In elke ruimte een kaart een boeken! In de indrukwekkende en lichtrijke zaal van Wiels kunt u terecht voor eerlijke biospecialiteiten van traiteur Kamilou, midden in een aangenaam tumult vol smaak en cultuur. U mag het adembenemende uitzicht over Brussel niet te missen vanaf de top van het Muziekinstrumentenmuseum (MIM), de ideale plaats voor een brunch in familieverband en een cultureel bezoek die uw weekend zullen opvrolijken. Ook uw kroost wordt niet vergeten met de Bozar Sundays tot zondag 26 juni. De bedoeling is kinderen kennis te laten maken met cultuur, te beginnen met een stevig ontbijt, gevolgd door een bezoek en een concert, tot groot plezier van iedereen!

Pavillon Louis XV

Het Wolvendaalpark herbergt het Louis XV Paviljoen, een uitzonderlijk kader vol geschiedenis voor een zondagse brunch. een belangrijk voordeel: de kinderen kunnen naar hartenlust ravotten in het park, terwijl de volwassenen ontspannen... Het buffet kost 18 euro: zoet, hartig, u zult u niet weten wat te kiezen!

Smaken van elders

Voor de avonturiers : in enkele restaurants kunt u terecht voor een exotische brunch, zoals bij Les Rives du Gange dat u onderdompelt in het oude Indische keizerrijk. De gevarieerde brunch is bij mooi weer opgesteld in de tuin. Als u van de Aziatische keuken houdt, zullen Blue Elephant en Au Palais des Indes zeker aan uw verwachtingen voldoen. Met showcooking bij de ene en een warme verwelkoming en lage prijzen bij de andere, ontdekt u hier Thaise brunches. Laat u meenemen op deze exotische reis!

Home-made

Tussen de school en het restauran laat Mmmmh u de klassieke brunch herontdekken door er een gezellig en culinair educatief moment van te maken! Bereid, afghankelijk van het humeur van de chef, seizoensrecepten. Elk heeft zijn taak en iedereen draagt de schort! Wie de handen niet uit de mouwen wil steken, kan een beroep doen op Cocooning Breakfast. U kunt er uw ontbijt naar wens samenstellen en thuis laten leveren!

Uw maag in de zevendehemel

Laten we wat hoogte nemen dankzij het restaurant van het Atomium. Met een panoramisch zicht op heel Brussel zult u niet al te lang naar uw bord kijken. En toch worden uw smaakpapillen hier uitgebreid verwend... Ga ook eens naar het dak van het MIM om in één blik de grandeur van de stad te vatten. In de zomer zit het terras overvol ! En als u de brunch van uw wensen niet heeft gevonden, grasduin dan eens door ons adresboek met restaurants...Cécile Valero

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]