Jarine Instituut. Jarine, het schoonheidshuis dat je zal verwennen!

Schoonheid & Welzijn
Geschreven door Brusselslife Rédaction - 08 feb. 2022, 00:00 (Bijwerken: 08 feb. 2022, 15:06)
Jarine, het schoonheidshuis dat je zal verwennen!
Bent u bezorgd over uw lichamelijk welzijn of heeft u een schoonheidsbehandeling nodig? Zoek niet verder! Jarine is er om u te verwelkomen en haar deuren voor u te openen voor een heerlijk moment van ontspanning.

Als je bezorgd bent over je fysieke welzijn, ga dan naar Jarine om jezelf te behandelen.

Evoluerend in een maatschappij waar uiterlijk zeer belangrijk is en dat het noodzakelijk is om in het dagelijks leven goed verzorgd te zijn om door anderen goed bekeken te worden, hebben wij het perfecte adres gevonden om u te helpen. Gelnagels, permanente nagellak, gezichtsbehandelingen, pedicure, harsen of zelfs Afrikaanse kapsels zijn de verschillende behandelingen die je kunt vinden bij Jarine, een schoonheidsspecialiste die in 2017 haar schoonheidshuis opende. U moet ook weten dat Jarine niet alleen is, zij en haar lachende en dynamische team werken elke dag van de week, behalve zondag, om aan al uw verzoeken te voldoen.

 

 

Meer dan een schoonheidssalon !

Jarine biedt u niet alleen een make-over, maar ook spa's voor heerlijke anti-stressmomenten en tafelmassages als u pijn heeft of gewoon uw lichaam goed wilt doen door het te ontspannen.

 

 

Wil je nog meer goed nieuws ? 

Massages en spa's zijn ook beschikbaar voor mannen. Zo kunt u ook als koppel een ontspannend moment doorbrengen met deze professionals. Een echte vriendelijke plek waar je ook iets kunt drinken en een praatje maken. De aanbeveling van Jarine door haar klanten neemt voortdurend toe dankzij de nabijheid en het warme gedrag bij hen. Vertrouwen en sympathie zijn de woorden die de wereld van deze schoonheidssalon het best omschrijven. Tenslotte kunt u ook een team vinden dat u helpt er goed uit te zien op grote evenementen zoals bijvoorbeeld bruiloften.
 

 

Een meer dan veelzijdige tentoonstelling 
 

Dit alles getuigt van de uitstekende knowhow en de enorme diversificatie van dit wellness-centrum, dat zich van de concurrentie onderscheidt. Maison Jarine ligt in Elsene en is dankzij zijn praktische en doordachte indeling gemakkelijk bereikbaar voor alle Brusselaars. Het is namelijk gelegen in het hart van de wijk Matongé, zodat u niet ver van deze schoonheidssalon allerlei winkels kunt vinden. U kunt dus andere activiteiten aan uw wellnessafspraak toevoegen, zodat u zich een hele dag kunt laten verwennen. Het is ook een goede gelegenheid om een rondleiding door de wijk te krijgen als u er niet vertrouwd mee bent en om door de straten van Elsene te wandelen. Een beetje extra informatie: Jarine werkt alleen op afspraak om uw behandeling te ontvangen.

 

 

Haast u zo snel mogelijk naar dit etablissement om te genieten van een welzijnsactiviteit en vergeet al uw zorgen, wij garanderen u dat de kwaliteit ver boven uw verwachtingen zal zijn.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]