Karting in Brussel

Geschreven door BrusselsLife Team - (Bijwerken: 07 jan. 2014, 11:05)
Karting in Brussel

Vlakbij het Drogenboskruispunt in Ukkel ligt City Kart, waar u terechtkunt voor indoor en outdoor wedstrijden, met karts en minimoto's. De club biedt verder elke zaterdag- en zondagochtend een ontbijt aan voor elke huur van minimaal twee keer vijftien minuten.

Aan de rand van de hoofdstad, in Groot-Bijgaarden, strekt Brussels Kart zich uit over 500 meter bochten en chicanes. Zonder de rechte lijn 80 meter de vergeten waar u voluit kunt gaan!

Brussels Kart Expo, tot slot, heeft de langste piste van onze selectie: 750 meter, op een binnen- en buitenparcours, enkel open van mei tot september. Verder zijn er karts, aangepast aan piloten met beperkte mobiliteit. Over het algemeen rekent u op 15 euro per kwartier, huur van de kart en de uitrusting inbegrepen. In de drie zaken kunt u ook eten en u kunt er terecht voor kinderstages.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]