TOP

Karting in Brussel

Rédaction BrusselsLife.be.

11 Jan 2012, 05:01 Last Updated: 07 Jan 2014, 11:01

Karting is quasi een verplichte fase in het leven van een Formule 1-piloot. Het is een ontspanning geworden die u met de ganse familie, met vrienden, met collega's,... kunt beoefenen. In Brussel zijn er drie clubs voor de beginnende en de ervaren piloten.

Vlakbij het Drogenboskruispunt in Ukkel ligt City Kart, waar u terechtkunt voor indoor en outdoor wedstrijden, met karts en minimoto's. De club biedt verder elke zaterdag- en zondagochtend een ontbijt aan voor elke huur van minimaal twee keer vijftien minuten.

Aan de rand van de hoofdstad, in Groot-Bijgaarden, strekt Brussels Kart zich uit over 500 meter bochten en chicanes. Zonder de rechte lijn 80 meter de vergeten waar u voluit kunt gaan!

Brussels Kart Expo, tot slot, heeft de langste piste van onze selectie: 750 meter, op een binnen- en buitenparcours, enkel open van mei tot september. Verder zijn er karts, aangepast aan piloten met beperkte mobiliteit. Over het algemeen rekent u op 15 euro per kwartier, huur van de kart en de uitrusting inbegrepen. In de drie zaken kunt u ook eten en u kunt er terecht voor kinderstages.

Sportactiviteiten Auto-industrie Motorfiets