Kies de juiste roos !

Geschreven door Frédéric Solvel - 16 okt. 2012, 00:00 (Bijwerken: 25 aug. 2015, 08:49)
Kies de juiste roos !
"Le galant se trouva bien dépourvu lorsque le moment d'offrir des roses fut venu"... Zo start Jean de la Fontaine een verhaal dat de lezer begeleidt bij het kiezen van een ruiker rozen. Deze geniale klassieke schrijver is helaas overleden, dus nu gidst BrusselsLife u bij het kiezen van de juiste roos. Volg de gids!

Ere wie ere toekomt: de rode roos! Het symbool bij uitstek van liefde en passie. Een boeket Black Baccara is uw beste bondgenoot om uw oncontroleerbare passie te verklaren.

En wat als u een geheime liefde heeft? Durfde u de eerste stap nog niet te zetten? Dan is een boeket witte rozen op maat gesneden voor u. Wit roept stilte en geheimen op. Laat u ook leiden door deze smetteloze kleur om te getuigen van uw zuivere en diepe liefde...

Wat betreft gele rozen is voorzichtigheid geboden! Geel kan tot verwarring leiden. De gele roos is het symbool voor een liefde die op haar einde loopt en van jaloezie maar kan ook licht, vrolijkheid en blijdschap uitlokken. Om elk misverstand te vermijden hangt u best een kaartje aan uw boeket...

Oranje, tussen geel en rood, staat voor een zachte liefde. Een boeketje in deze kleur staat voor verlangen en enthousiasme.

En als roze rozen een pleonasme lijkt, dan zijn deze richtlijnen en perfecte ontkenning hiervan… Geef roze rozen om een tikkeltje romantiek te geven of om uw zachte en oprechte liefde te betuigen.

En tot slot de zwarte rozen... of eerder paars. Ze hebben altijd gestaan voor magie en mysterie. Zwarte tulpen en rozen lijken rechtstreeks uit een feeëriek universum te komen en roepen Art Deco op, wat heel populair is in Brussel. De paarse roos staat symbool voor fatale passie...

Zijn uw gevoelens in de war? Wilt u meerdere boodschappen doorgeven? Niets belet u om een boeket te geven dat is samengesteld uit meerdere kleuren! Vincent Depreay

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]