Kinepolis lanceert een iPhone-applicatie

Geschreven door BrusselsLife Team - 26 mei 2010, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Kinepolis lanceert een iPhone-applicatie
Kinepolis Group en Boondoggle ontwierpen een internationale mobiele bioscoop applicatie. Met de iPhone App zet Kinepolis een belangrijke stap wat betreft mobiele diensten.

“Een iPhone-applicatie die het mogelijk maakt niet alleen het nieuwste filmnieuws in de zalen van de Kinepolis Group te zoeken, maar ook de trailers van nieuwe films in de zalen te zien.” Dit is, samengevat, het project dat Boondoggle en Kinepolis samen hebben ontworpen en ontwikkeld. Kinepolis is de eerste Belgische bioscoopgroep die een iPhone-applicatie op de markt brengt. Deze applicatie is beschikbaar in meerdere fases, maar vandaag is het mogelijk om een gratis versie downloaden via de iPhone App Store. Deze eerste versie van de Kinepolis iPhone App bevat meer dan enkel het programma van filmvertoningen. Zo vindt de applicatie uw favoriete bioscoop via een handige locatiebepaling. Daarnaast is het mogelijk om te bladeren door nieuwe titels, door de top tien of door alle films die de huidige week of binnenkort (al dan niet in uw favoriete bioscoop) te bekijken zijn. Ook wie impulsief een film wilt meepikken, kan snel zijn keuze maken. De applicatie zet namelijk alle eerstvolgende vertoningen samen in een overzichtelijke lijst. Een handige zoekfunctie laat toe om een film te zoeken op filmtitel, naam van de acteur, regisseur, genre, enz. Per film krijgt u al deze details ook te zien, net als de affiche, een korte samenvatting, de duur,… Een zeer handige troef is dat u van bijna iedere film met één klik de officiële trailer op uw iPhone kunt bekijken. U kunt voor uzelf een persoonlijke ‘watchlist’ samenstellen met uw favoriete films. Wilt u vrienden warm maken om samen naar de film te gaan, dan kunt u alle content delen via Facebook, Twitter of e-mail. Bovendien blijft alle content, eens opgeslagen, ook offline te raadplegen, waardoor mensen zonder mobiel data-abonnement of met een iPod touch niet uit de boot vallen. De Kinepolis App is gratis te downloaden via de App Store in iTunes op itunes.com/app/kinepolis. Dit is echter de eerste versie. In de loop van het jaar staan nog updates gepland. Zo wordt ook de mogelijkheid onderzocht waardoor u op termijn via uw iPhone tickets zou kunnen kopen en zonder aanschuiven langs de kassa zult kunnen passeren.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]