Kooklessen om een echte kok te worden

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 27 nov. 2007, 00:00 (Bijwerken: 12 jul. 2017, 15:14)
Kooklessen om een echte kok te worden
Mogelijkheden om te leren koken of iets over wijn te leren, zijn er in Brussel genoeg. De cursussen richten zich zowel tot beginnelingen als tot de meer gevorderden. Een kleine selectie van de meest bekende.

Kookcursussen die een must zijn

mmmh

In Brussel kunt u terecht voor verschillende formules van kookcursussen. Enkele adresjes zijn een echte must om de kookkunst te leren beheersen! Ontdek de verschillende cursussen bij Mmmmh: brunch, Aziatische keuken, Italiaanse keuken, regionale keuken, patisserie... Probeer de originele formule van speed cooking uit: u heeft een halfuur om uw lunch te bereiden en een halfuur om hem op te eten.

Mis ook de kookcursussen van de Ateliers Yves Mattagne niet bij B52 (Brugmannlaan in Ukkel). U leert er gerechten van de sterrenchef bereiden.

Op zoek naar iets specifieks? Les Secrets du Chef biedt kookcursussen voor beginners, voor gevorderden, voor wie op zijn lijn let of wie een banketspecialist wil worden. Ook voor de wijnliefhebbers zijn er cursussen.

Cursussen Made in Brussels

Brussel is het zenuwcentrum van de Belgische gastronomie met de typische chocolade en het bier. Leer meer over de bereiding van producten van ons eigen grondgebied. Het chocoladeatelier Zaabar organiseert cursussen chocolaterie. Met Brew Spot leert u uw eigen bier brouwen. Misschien sluimert er wel een roeping in u...

Gezond en bio leren koken

Nood aan gezond en evenwichtig eten? Ga dan snel naar de kookcursussen van Ayurvedicook of Slurps. U leert er meer over de vegetarische keuken en ayurvedisch koken. Tijdens de cursussen van Cooking-Time werkt u met traditionele bioproducten en met vergeten groeten: aardperen, pastinaak, snijbiet...

De originals

Bepaalde cursussen stellen originele formules voor zoals Le Coriandre, waar u iemand kunt uitnodigen om uw creaties te proeven. Bij de chefs SASASA ontdekt u de heerlijkheden van de moleculaire keuken. Maar niet alleen dat. Voor de kookcursussen 's avonds kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod culinaire thema's: Aziatische keuken (Japans, Thai, Vietnamees), Mediterrane keuken, Oosterse keuken, wellness, slowfood, fusion, moleculair... Cécile Valero en Frédéric Solvel

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]