Kuifje in Amigo

Geschreven door Frédéric Solvel - 08 dec. 2011, 00:00 (Bijwerken: 15 jul. 2014, 12:04)
Kuifje in Amigo
Hotel Amigo heeft twee kamers volledig gewijd aan Kuifje. Behalve deze twee prachtig ingerichte suites biedt het hotel u de mogelijkheid om het avontuur verder te zetten en te wandelen in de sporen van de bekende reporter.

Het adres van Kuifje, Labradorstraat 26, is vergelijkbaar met de charmes van de kamers in het Hotel Amigo. De inrichting van de suites combineert de wereld van Kuifje en luxe van dit vijf sterrenhotel. Zo kunt u een replica zien van de maquette van de eenhoorn of een krab (met de Gulden Scharen) bestellen via een telefoon met draaischijf. Het hotel biedt zijn klanten ook een Kuifje package met geschenken met de beeltenis van Kuifje, een doosje Belgische pralines of koekjes, een Kuifjeparcours door Brussel,... Ook gezinnen zijn van harte welkom. Er is een zaal gewijd aan kinderen, die is uitgerust met een console en een dvd-speler. Helaas heeft het hotel niets voorzien voor uw Milou. Kriss Gutierrez Cuervo

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]