Le Touquet Paris Plage

Bezoeken & Ontdekkingen
Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 18 okt. 2006, 00:00 (Bijwerken: 20 mrt. 2013, 13:32)
Le Touquet Paris Plage
Op twee en een half uur van hier ligt een dennenbos met zicht op zee! Le Touquet dankt de bijnamen "Le Touquet Paris Plage" en "Jardin de la Manche" aan de ligging dicht bij Parijs, Londen en Brussel, aan het eeuwenoude dennenwoud, aan de uitgestrekte zandstranden met aan de rand duinen en aan de charmante villa's en gebouwen waarvan de elegante architectuur het testamant is van de Belle Epoque.

Vandaag nog is le Touquet een badplaats die aantrekkelijk is in elk seizoen. Het ademt een luxe uit die bestaat uit goed leven, ontspannen en sporten: paardrijden, golf, watersporten, wandelingen in het park aan de arm van het kanaal.

Shoppen kan in de rue St Jean en de straten in de buurt. U vindt er boetieks, kunstgalerijen en antiquairs die de wensen van de meest veeleisende shoppers vervullen. Ook de hotels en restaurants zijn van hoge kwaliteit, zonder de charmante gastenkamers te vergeten.

Ga naar Le Touquet en geniet van een deugddoend weekend, bijvoorbeeld met een strandwandeling, een ontspannende ontdekking van de thalassotherapie, een proeverij van zeevruchten gevolgd door een bezoek aan het casino of een nachtclub. Bent u er klaar voor? Dominique t'Jollyn

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]