TOP

Le Touquet Paris Plage

Rédaction BrusselsLife.be.

19 Oct 2011, 05:10 Last Updated: 20 Mar 2013, 13:03

Op twee en een half uur van hier ligt een dennenbos met zicht op zee! Le Touquet dankt de bijnamen "Le Touquet Paris Plage" en "Jardin de la Manche" aan de ligging dicht bij Parijs, Londen en Brussel, aan het eeuwenoude dennenwoud, aan de uitgestrekte zandstranden met aan de rand duinen en aan de charmante villa's en gebouwen waarvan de elegante architectuur het testamant is van de Belle Epoque.

Vandaag nog is le Touquet een badplaats die aantrekkelijk is in elk seizoen. Het ademt een luxe uit die bestaat uit goed leven, ontspannen en sporten: paardrijden, golf, watersporten, wandelingen in het park aan de arm van het kanaal.

Shoppen kan in de rue St Jean en de straten in de buurt. U vindt er boetieks, kunstgalerijen en antiquairs die de wensen van de meest veeleisende shoppers vervullen. Ook de hotels en restaurants zijn van hoge kwaliteit, zonder de charmante gastenkamers te vergeten.

Ga naar Le Touquet en geniet van een deugddoend weekend, bijvoorbeeld met een strandwandeling, een ontspannende ontdekking van de thalassotherapie, een proeverij van zeevruchten gevolgd door een bezoek aan het casino of een nachtclub. Bent u er klaar voor? Dominique t'Jollyn

Bezoeken & Ontdekkingen Bezoeken & Ontdekkingen