TOP

Libertine Supersport

BrusselsLife Team.

05 Jul 2012, 05:07 Last Updated: 13 Dec 2012, 07:12

Libertine Supersport is terug voor liefhebbers van muziek, mode, kunst en het nachtleven in de hoofdstad terecht in Cine Mirano.

Libertine

Libertine beschikt over comfortabele zitzones, zaaldiensten (geen VIP!), een bar met dranken van een hoog gamma en uiteraard een dansvloer waar de huis-DJ's en gastartiesten warme en sexy discomuziek spelen. De huis-DJ's van Libertine zijn Andy Faisca, Mustang (Cosy Mozzy & Andy Faisca), Dirk Eskimo, Guy-Ohm, L-Fêtes, Rick Shiver, Rob & Zoopsie.

Supersport

Dit is de grote hal op de begane grond. Een podium verwelkomt DJ's en live artiesten. Er zijn bars en een uitzonderlijk en krachtig soundsysteem dankzij hetwelke u de beste artiesten kunt ontdekken in optimale omstandigheden. De uitgenodigde DJ neemt een centrale plaats in en het publiek omringt hem op verschillende niveaus. In de Supersport gaat het enkel en alleen om dansen. Stoom afblazen bij muziek (en alleen muziek)! De huis-DJ's van Supersport zijn Compuphonic, Jean Montevideo, Mickey, So'Lex, Cook-E & Matik, Cosy Mozzy, Wirspielen Kid en Strike. Hoe dan ook, een bezoek aan de Libertine Supersport is meer waard dan duizend woorden!
Bar & Café Bars Bar & Café