Libertine Supersport

Geschreven door BrusselsLife Team - 03 nov. 2009, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Libertine Supersport
Libertine Supersport is terug voor liefhebbers van muziek, mode, kunst en het nachtleven in de hoofdstad terecht in Cine Mirano.

Libertine

Libertine beschikt over comfortabele zitzones, zaaldiensten (geen VIP!), een bar met dranken van een hoog gamma en uiteraard een dansvloer waar de huis-DJ's en gastartiesten warme en sexy discomuziek spelen. De huis-DJ's van Libertine zijn Andy Faisca, Mustang (Cosy Mozzy & Andy Faisca), Dirk Eskimo, Guy-Ohm, L-Fêtes, Rick Shiver, Rob & Zoopsie.

Supersport

Dit is de grote hal op de begane grond. Een podium verwelkomt DJ's en live artiesten. Er zijn bars en een uitzonderlijk en krachtig soundsysteem dankzij hetwelke u de beste artiesten kunt ontdekken in optimale omstandigheden. De uitgenodigde DJ neemt een centrale plaats in en het publiek omringt hem op verschillende niveaus. In de Supersport gaat het enkel en alleen om dansen. Stoom afblazen bij muziek (en alleen muziek)! De huis-DJ's van Supersport zijn Compuphonic, Jean Montevideo, Mickey, So'Lex, Cook-E & Matik, Cosy Mozzy, Wirspielen Kid en Strike. Hoe dan ook, een bezoek aan de Libertine Supersport is meer waard dan duizend woorden!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]