Lingerie Modeshow ten voordele van Think-Pink.

Geschreven door BrusselsLife Team - 27 feb. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Lingerie Modeshow ten voordele van Think-Pink.
Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over het sensuele, prachtige ondergoed van een visionair op het vlak van vrouwelijke lingerie... Luc Deshayes en zijn Lingerie modeshow ten voordele van Think-Pink.

Luc Deshayes is een getalenteerde, eigenzinnige Brusselse ontwerper die van fijne, luxueuze haute couture lingerie én 100% Belgisch zijn handelsmerk heeft gemaakt. Zijn creaties zijn een wervelwind van delicate en luxueuze stoffen: zijde uit Lyon, Calais kant, Duitse jersey. Dit jaar steunt Sexyornot de vzw Think-Pink: de winst van de avond gaat volledig naar deze vereniging. Think-Pink is de permanente bewustmakingscampagne in het kader van de strijd tegen borstkanker in België. Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Hoe sneller borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing. Uw gastvrouw en presentatrice is Tatiana Silva, miss België 2005.

Het programma

Vanaf 20u: Cocktail, Walking Dinner, Open Bar en wedstrijd, met talrijke cadeaus geschonken door onze partners.Eerste deel van de modeshow om 22u00. Vanaf 23u. Dj Set Tang E (Mirano, Parc Savoy) en Milo (Folies Bourgeoises). Dance Party met Open Bar. Tweede deel van de modeshow om 24u00.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]