Luxe aan de rand van het Ter Kamerenbos

Geschreven door BrusselsLife Team - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 01 sep. 2015, 13:34)
Luxe aan de rand van het Ter Kamerenbos
Niet heel ver van het Ter Kamerenbos vandaan, ontvangt de wijk Vert Chasseur aangename en luxueuze merken.

"Waarvan twee Belgische, namelijk 'Rue Blanche' en 'Essential Antwerpen'. Erg verschillende stijlen, met hetzelfde leitmotiv: een onberispelijke kwaliteit. Wat betreft schoenen, zijn 'Suède' en 'What's up?' onontkoombaar geworden. Nieuwtje: Mage stelt een barokke mode voor, zacht en erg vrouwelijk. Aan de andere kant van de chaussée de Waterloo, de Deense boutiek 'Friis' en zijn goddelijke accessoires grenst aan het hippe '10 eighty-nine'. Een herfst-wintercollectie absoluut onweerstaanbaar voor deze twee uithangborden, die niet hoeven te blozen voor de winkelruiten van grote mode-ontwerpers. Niet te vergeten is de recente opening van een absoluut aandoenlijke kinderboetiek, 'Diego et Thamara'."

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]