MIA 2022. Made in Asia 2022

Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 04 apr. 2022, 16:04)
Made in Asia 2022
Made in Asia is terug voor de editie van 2022. Het festival vindt plaats op vrijdag 8 april en eindigt op zondag 10 april.

Leg uit dat Made in Asia terug is en dat het festival 3 dagen zal duren.

Goku, Naruto, Luffy, als je een fan bent van de Japanse cultuur en meer bepaald van manga, zullen deze namen je niet onverschillig laten. U zult op de Made in Asia al uw favoriete werken en helden kunnen vinden die tijdens dit evenement in de schijnwerpers zullen staan. De beurs is in de eerste plaats gericht op liefhebbers van de Aziatische cultuur, maar kan ook interessant zijn voor mensen die deze stroming niet echt volgen. Wij zullen de show in detail voorstellen en uitleggen waarom u erheen zou moeten gaan.

 

 

Cosplay in de kijker voor een goedkoop evenement


Ten eerste is de made in asia net als de comic-con, je kunt verkleed gaan als je favoriete personage uit de Aziatische cultuur, niemand veroordeelt je, iedereen is in een feestelijke en leuke sfeer. De cosplay is een specifiek kenmerk van dit festival en een must om plezier te hebben. Wij willen u erop wijzen dat er momenteel speciale aanbiedingen zijn voor tickets voor dit festival tot 7 april. U betaalt 13,50 euro in plaats van 15 euro voor vrijdag, 17,50 euro in plaats van 19 euro voor zaterdag en 15,50 euro in plaats van 18 euro voor zondag. Om uw plezier te verlengen, moet u rekenen op 30 euro voor het weekendticket dat geldig is voor zaterdag en zondag, terwijl u voor het hele festival 42 euro moet betalen. De prijs/kwaliteitsverhouding is dus meer dan correct.  Bovendien zult u ter plaatse heel wat zien en kunt u deelnemen aan tal van activiteiten. 

 

 

Made in Asia, de oger van activiteiten 


Wat de activiteiten betreft, zullen er spelletjes met toernooien zijn, grote tentoonstellingen gewijd aan essentiële werken, escape rooms, activiteiten gewijd aan de anime van Club Dorothée en vele andere verrassingen. Cosplaywedstrijden zijn er ook om het evenement op te vrolijken. Niet alleen popcultuur zal aanwezig zijn op Made in Asia, of "MIA" voor degenen die het goed kennen. Er zullen namelijk twee districten aanwezig zijn, waarvan er een "Klein Azië" heet en u al deze dingen te doen zal geven: initiatie in Japanse kalligrafie, Go-spel, Mahjong, schaduwpoppen, workshop Mandarijn origami, Japanse taalcursussen, enz. Het eerste doel is om u te laten reizen tijdens uw verblijf in Brussel, en meer te leren over de Aziatische cultuur die zeer interessant en rijk is. Als u van dansen houdt, kunt u in de tweede zone die door made in asia is ingericht, bewegen op choreografieën van Kpop. De "Koreaanse steeg" zet Zuid-Korea in de kijker en omvat het volgende programma: KPop, het ontdekken van de traditionele Koreaanse keuken, het leren over de nieuwste cosmetische producten van K-Beauty of het passen van traditionele Koreaanse jurken, Hanbok genaamd.

 

 

Het festival dat je de sterren op de best mogelijke manier laat ontmoeten


U hebt al genoeg gelezen over het MIA-programma, maar er komt nog meer. Je zult gasten ontmoeten die Japanse artiesten zijn van je favoriete werken, youtubers, muzikale artiesten en professionele cosplayers die er allemaal zullen zijn om je signeersessies te geven. Je hoeft niet eens iets mee te nemen om te laten signeren, de beurs stelt gratis signeermateriaal ter beschikking om zoveel mogelijk in te vullen. 

 

 

Winkelen in het MIA 


Ten slotte kunt u tijdens het festival artikelen kopen zoals beeldjes, videospelletjes of bordspelletjes, die te vinden zijn in de verschillende winkels op het terrein. 

 

 

Zoals u ziet zit Made in Asia vol met verschillende thema's en richt het zich niet alleen op mangafans. U krijgt de kans om tonnen activiteiten te beoefenen en u te vermaken tijdens deze drie dagen van pure gekte. Voor alle informatie die u nodig hebt, is hier de officiële website van de show: https://www.madeinasia.be/fr/.

 

 

Het enige wat je moet doen is je tickets kopen en naar MIA 2022 komen.

 

 

Geniet van het festival en we zullen op de meest passende manier afsluiten met het thema dat we noemden, KameHameHa !

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]