Het MEM - Museum voor Erotiek en Mythologie @ Brussel

Geschreven door BrusselsLife Team - 14 feb. 2012, 00:00 (Bijwerken: 10 mrt. 2022, 11:07)
Het MEM - Museum voor Erotiek en Mythologie @ Brussel
Na Amsterdam, Parijs, Berlijn, Barcelona, Kopenhagen... heeft nu ook Brussel sinds 15 februari zijn eigen museum voor erotiek. Een plaats op de Zavel, volledig gewijd aan de erotische kunst en aan de mythologie.

Het gerucht deed de ronde dat binnenkort een MEM, museum voor erotiek en mythologie, de deuren zou openen in onze hoofdstad. Wel, het is zover. Brussel heeft eindelijk zijn eigen tempel van de erotiek! Afspraak Sint-Annastraat 32 om een unieke collectie stukken en werken van de oudheid tot nu te ontdekken: schilderijen, beeldhouwwerken, Grieks-Romeinse antiquiteiten, ivoor, Japanse houtsneden,... Kortom, meesterwerken en mythologie... om uw zintuigen te openen voor de wereld van fantasieën. Meer weten over het Musée voor Erotiek en Mythologie (MEM).

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]