Minigolf, maximaal plezier!

Uitgaan & Vrije tijd
Geschreven door Frédéric Solvel - 04 sep. 2006, 00:00 (Bijwerken: 28 aug. 2019, 14:39)
Minigolf, maximaal plezier!
Zin in een partijtje golf maar u heeft geen budget of licentie voor de greens in Brussel? Geen zorgen. In Brussel zijn er ook enkele goede adresjes.

Minigolf met vrienden of familie lijkt misschien gemakkelijk, maar u zal zichzelf snel verliezen in het spel. Langs de Mellaertsvijvers, bijvoorbeeld, liggen 18 holes in een mooi groen kader. Hoewel een beetje verouderd, is het een heerlijke plaats om zich te ontspannen. (Mini Golf des Etangs Mellaerts – Hoek Vorstlaan en Tervurenlaan)

Woluminigolf

Niet ver daar vandaan, aan de rand van het Fallonstadion, ligt het charmantste minigolfterrein van Brussel in een plantentuin met niveaus, waar u ook rustig kan wandelen. Dit is de goedkoopste minigolf van de stad, er wacht u een warm onthaal en een heel goed onderhouden terrein. (Woluminigolf - Jean-François Debeckerlaan 54c - 1200 Brussel - www.woluminigolf.com)

Schaarbeek

In Schaarbeek is er een ander adresje dat het ontdekken waard is... het maakt deel uit van het Belgische Verbond voor Midgetgolf, dus het moet wel goed zijn! (Mini Golf Schaarbeek - Ambassadeur Van Vollenhovenlaan - 1030 Brussel) Borduurs, sprongen, hoogteverschillen, tunnels... aan u om zich een weg te banen tussen de verrassingen op dit groene tapijt. Een garantie voor veel plezier!.

En in het donker?

Nieuw op de Brusselse minigolfscène is Goolfy. U vindt er een indoorparcours in het donker! Een onuitgegeven ervaring voor zowel overdag als ’s nachts. OLIGRAPHE / van de Kerchove & Frédéric Solvel

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]