TOP

Minigolf, maximaal plezier!

Frédéric Solvel. Uitgaan & Vrije tijd

05 Jul 2012, 05:07 Last Updated: 28 Aug 2019, 14:08

Zin in een partijtje golf maar u heeft geen budget of licentie voor de greens in Brussel? Geen zorgen. In Brussel zijn er ook enkele goede adresjes.

Minigolf met vrienden of familie lijkt misschien gemakkelijk, maar u zal zichzelf snel verliezen in het spel. Langs de Mellaertsvijvers, bijvoorbeeld, liggen 18 holes in een mooi groen kader. Hoewel een beetje verouderd, is het een heerlijke plaats om zich te ontspannen. (Mini Golf des Etangs Mellaerts – Hoek Vorstlaan en Tervurenlaan)

Woluminigolf

Niet ver daar vandaan, aan de rand van het Fallonstadion, ligt het charmantste minigolfterrein van Brussel in een plantentuin met niveaus, waar u ook rustig kan wandelen. Dit is de goedkoopste minigolf van de stad, er wacht u een warm onthaal en een heel goed onderhouden terrein. (Woluminigolf - Jean-François Debeckerlaan 54c - 1200 Brussel - www.woluminigolf.com)

Schaarbeek

In Schaarbeek is er een ander adresje dat het ontdekken waard is... het maakt deel uit van het Belgische Verbond voor Midgetgolf, dus het moet wel goed zijn! (Mini Golf Schaarbeek - Ambassadeur Van Vollenhovenlaan - 1030 Brussel) Borduurs, sprongen, hoogteverschillen, tunnels... aan u om zich een weg te banen tussen de verrassingen op dit groene tapijt. Een garantie voor veel plezier!.

En in het donker?

Nieuw op de Brusselse minigolfscène is Goolfy. U vindt er een indoorparcours in het donker! Een onuitgegeven ervaring voor zowel overdag als ’s nachts. OLIGRAPHE / van de Kerchove & Frédéric Solvel

Avond Sportactiviteiten Avond