Onze selectie horrorfilms

Geschreven door BrusselsLife Team - 24 okt. 2012, 00:00 (Bijwerken: 28 okt. 2013, 14:43)
Onze selectie horrorfilms
Zin om een filmpje mee te pikken vol hemoglobine, gegil, koude rillingen en geschreeuw? Dan vind je hieronder zonder twijfel wat je zoekt. Of het nu voor Halloween is, voor een avondje onder vrienden of met je partner, alle gelegenheden zijn goed om je hartslag de lucht te laten ingaan. Kinepolis we ook bedacht een angstaanjagende Halloween Night!

Je kan onmogelijk van start gaan zonder de Rocky Horror Picture show, het Genesis van de horrorfilm. Je wordt meegenomen naar een op zijn minst vreemd kasteel. Oud maar het blijft goed.
The Blair Witch Project, de eerste film met een handcamera, is de opname van drie jonge studenten die verdwenen zijn in het bos van Blair waar een heks zou ronddwalen. Kippenvel gegarandeerd.
Deuren die vanzelf opengaan, lugubere geluiden in het huis, een vreemde familiegeschiedenis... Ontdek het enge dagdagelijkse leven van Katie en Mika. Voor wie deze eerste film al heeft gezien: er zijn nog twee opvolgers en een vierde film is aangekondigd.
Ken je de spookstad Pripiat, op enkele kilometers van Tchernobyl? Blijkbaar is het niet helemaal verlaten... Je ontdekt het in Tchernobyl's Diaries!
Contaminatie en religie zijn de kernwoorden van dit eerste opus van de trilogie Rec.
De dood speelt met ons en wat er ook gebeurt, als je uur is gekomen, kan je er niet meer aan ontsnappen. Speciale vermelding van dit derde luik van de saga "Destination Finale", die in totaal vijf luiken telt.
Was je bang van Chucky? Hij lijkt nochtans heel onschuldig vergeleken met de bloederige marionet in Dead Silence.
The Grudge: de geraffineerde geschiedenis van een spookhuis in Japan date en vreselijk geheim verbergt...
Liefhebbers van bloederig materiaal, van deze remake van Piranhas krijg je ongetwijfeld de daver op het lijf!

Een Halloween nacht in Kinepolis

Markeer alvast 31 oktober bloedrood in je agenda. Want dan pakt Kinepolis naar jaarlijkse gewoonte in alle bioscopen uit met een huiveringwekkende Halloween Night. Op het programma? Een hele nacht griezelen met vier bloedstollende horrorfilms! Meer infos op www.kinepolis.be.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]