Op elk ogenblik bloemen kopen

Geschreven door Olivia Regout - 23 okt. 2012, 00:00 (Bijwerken: 26 feb. 2017, 10:44)
Op elk ogenblik bloemen kopen
Heeft u dringend bloemen nodig om half zeven 's avonds? Geen paniek! BrusselsLife zocht voor u op zoek naar bloemisten die op buitengewone uren open zijn. En ja, het is mogelijk bloemen te kopen op elk uur van de dag...

Tussen 18.00u en 22.00u

U bent uitgenodigd voor een diner bij uw schoonmoeder en u beloofde uw vrouw dat u een mooi boeket zou kopen. Helaas stopt u met werken om zeven uur en de bloemisten zijn gesloten. Geen paniek. Er zijn meerdere plannen B om de eer te redden bij uw schoonmoeder.

Vele bloemisten houden hun winkel langer open om u het leven gemakkelijker te maken. Enkele winkels die open zijn tot 20.00u: Monceau Fleurs in Elsene of in Ukkel, Helianthus in Ukkel, Catleya in Elsene, Flower @ttitude in Dansaert, Bo Flower aan Meiser, enz. De winkel Rose Orange blijft zelfs open tot half negen op vrijdag en zaterdag.

Bent u gehaast? Ga op zoek naar de dichtstbijzijnde Delhaize of Carrefour. Tot acht uur vindt u in gelijk welke supermarkt boeketten aan miniprijzen. Nog later kunt u tot tien uur terecht bij Délitraiteur.

Tussen 22.00u en 4.00u ’s morgens

Het is middernacht. In een staat van gevorderde dronkenschap, heeft u plots zin om uw geheime liefde te verklaren aan Géraldine, uw vriendin sinds jaar en dag… Om uw discours wat romantiek bij te brengen, moet u een mooi boeket hebben. Op dit uur van de nacht zijn de oplossingen zeldzaam, maar er zijn er. Laat u niet leiden door emoties. Vergeet de raid op de bloementuin van uw buurman. Rond de Sint-Gorikshallen en in tal van Brusselse cafés wemelt het van de rozenverkopers. Koop er een half dozijn rozen en verover uw schoonheid.

Tussen 4.00u en 9.00u ’s morgens

Vandaag viert u uw huwelijksverjaardag en u heeft beslist de dingen niet maar half te doen. U wilt u allerliefste verrassen met een uitgebreid ontbijt op bed en een geweldig boeket.

Niets is te mooi voor uw liefste. U beslist haar een boeket te geven dat zo fris is als de ochtenddauw. Afspraak voor het krieken van de dag op de Brusselse vroegmarkt. Op dinsdag, donderdag en zondag van 4.00u tot 8.00u ’s morgens biedt de bloemenmarkt van Mabru een uitgebreide keuze bloemen aan verlaagde prijzen. Deze groothandelsmarkt is toegankelijk voor iedereen voor de bescheiden prijs van 3 euro.

Ook markten bij u in de buurt kunnen u uit de nood helpen. Afspraak van maandag tot zondag vanaf zeven uur op het Sint-Katelijneplein,op zaterdag vanaf acht uur op het Flageyplein of op zondag vanaf zeven uur op het Jourdanplein...

Als u vooruitdenkend bent, heeft u zonder twijfel al lang bloemen besteld om thuis te laten leveren via de online service van Fleurop Interflora. Olivia Regout

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]