Het Streat Fest festival. Pak je bestek ! Streat Fest, het allereerste street food festival, komt naar Brussel.

Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 05 mei 2022, 12:28)
Pak je bestek ! Streat Fest, het allereerste street food festival, komt naar Brussel.
Brusselslife heeft onderzoek gedaan om een meer dan origineel evenement te vinden, het resultaat is zeer overtuigend, we hebben een evenement gevonden dat zijn eerste editie zal beleven in Tour & Taxis.

Leg uit dat Brusselslife onderzoek heeft gedaan om deze gebeurtenis te vinden.

Gastronomie is een kunstvorm die niemand onverschillig laat. Iedereen geniet graag van lekker eten om weer op krachten te komen, want dat is van levensbelang. Brusselslife zal daarom het Streat Fest in detail voorstellen om u te overtuigen van het belang ervan en uit te leggen waarom dit evenement een must is. 

 


ETEN, MUZIEK & MEER !


Van donderdag 12 tot en met zondag 15 mei kunt u in het hart van de Tour & Taxi's Sheds het Streat Fest bijwonen. Dit festival biedt straatvoedsel, workshops, straatkunst en muziek om je te vermaken. Op het programma staat ook een exquis buffet van prikkelende en gastronomische kunsten, net als in onze hoofdstad, dat in een smakelijke sfeer gedeeld zal worden tussen chefs, artiesten en festivalgangers! Je vraagt je waarschijnlijk af wat er op het menu staat? Meer dan 50 chefs zullen aanwezig zijn om u menu's van street food voor te stellen. Er zullen ook straatworkshops zijn waar je je aan street art kunt wagen door deel te nemen aan de creatie van een reusachtig gezamenlijk werk. Voor de fietsers onder u zijn er scooterinitiaties en een tweewielerparcours. Als u van plan bent uw kinderen mee te nemen, geen probleem, er zal een kinderhoek zijn om ze het hele weekend bezig te houden. Het festival belooft even feestelijk als muzikaal te worden: het biedt een rijk en eclectisch programma met een twintigtal Belgische artiesten en dj's die het podium van Streat Fest in vuur en vlam zullen zetten. Straatartiesten, circusartiesten en graffitikunstenaars zullen ook elke ruimte verlevendigen met hun originele talenten. We zullen het genoegen hebben te luisteren naar onder meer Jali, binnenkort terug met een nieuwe single, The Méthane, met een zonnige en dansbare set, het Brusselse rockduo Suicide Sue, Funky Bompa, een mix van funk, soul en jazz, Estelle Baldé, het lo-fi popduo Twin Toes, Pacemark, Laura Crowe & Him en Maleck. Het Streat Fest zal ook een markt voor producenten en ambachtslieden omvatten. Zo kunt u kennismaken met de "made in Belgium" knowhow van deze professionals in dezelfde duurzame en doordachte aanpak die het festival voorstelt. Bij Tour & Taxis kunnen levensgenieters, fijnproevers en liefhebbers genieten van een complete ervaring die al hun zintuigen zal prikkelen. De belofte van het Streat Fest? Een weekend lang proeven van kwaliteitsvol straatvoedsel, nieuwe smaken en culturen ontdekken en dansen op ritmische klanken. 

 

 

Praktisch gedeelte


Laten we overgaan tot het praktische gedeelte van het festival, met details over prijzen en tijden. U kunt de voorverkoop tickets vinden op de officiële website van het evenement. Early bird tickets kosten 9,99 euro, wave 2 tickets kosten 12,50 euro en wave 3 tickets kosten 14,99 euro. Kinderkaartjes kosten € 6 als uw kind tussen 6 en 11 jaar oud is. Als uw kinderen jonger zijn dan 6 jaar, mogen zij gratis naar binnen. Op zaterdag en zondag, ten slotte, is toegang mogelijk vóór of na 16 uur. Ter plaatse zullen de verschillende voorstellen van de chefs en culinaire adressen ongeveer 5€ per gerecht kosten. Dit is een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, u zult nergens anders zo'n goede aanbieding vinden. Het dagprogramma van de activiteiten en de aanwezigheid van de chef-koks en de verschillende winkels zullen te vinden zijn op de website van de Streat Festival. Het tijdschema ziet er als volgt uit: 

Donderdag 12 mei: 17:00 - 24:00

Vrijdag 13 mei: 17:00 - 24:00

Zaterdag 14 mei: 11 uur - middernacht

Zondag 15 mei: 11:00 - 22:00

 

 

Nu kunt u zich haasten en uw tickets boeken voor een evenement dat u nooit zult vergeten. 

 

Mis dus dit exclusieve evenement niet dat uw maag gelukkig zal maken, dat zou echt jammer zijn want het festival biedt zoveel kwaliteit. 

 

 

Smakelijk eten en dat uw smaakpapillen er maar volop van mogen genieten !

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]