PermaFungi ecologie. PermaFungi voor een groenere wereld.

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 08 mrt. 2022, 00:00 (Bijwerken: 08 mrt. 2022, 16:29)
PermaFungi voor een groenere wereld.
Brusselslife heeft wat onderzoek gedaan en vond u een volledig milieuvriendelijk merk dat producten verkoopt die gemaakt zijn van gerecycleerd koffiedik om de natuur te respecteren zoals het hoort. 

Leg uit dat Brusselslife PermaFungi heeft gevonden.

Bent u begaan met het milieu en wilt u onze mooie blauwe planeet respecteren?  PermaFungi is er voor u. Talrijke projecten worden opgezet door deze coöperatie met sociaal oogmerk, gevestigd in Brussel, om onze impact op de vervuiling te verminderen. 

 

 

Gerecycleerde producten om de natuur in uw huis te garanderen


Om te beginnen verkoopt PermaFungi u producten gemaakt van gerecycleerde materialen, u kunt al hun producten bekijken in hun winkel op hun officiële website. PermaFungi biedt ook aan om zijn verkoop te variëren door u ook relatiegeschenken voor te stellen. U moet ook weten dat de biologische oesterzwammen die door dit bedrijf worden gemaakt, worden verkocht op verschillende plaatsen waar biologische levensmiddelen worden verkocht.

 

 

Transparantie heerst bij PermaFungi


Ten tweede biedt PermaFungi ook rondleidingen van een uur in zijn productiefaciliteiten, zodat u kunt zien wat er achter de schermen gebeurt. Hieruit blijkt dat PermaFungi zijn klanten vertrouwt en dat zij volledig eerlijk zijn in hun aanpak, zodat u hen volledig kunt vertrouwen. Om deze workshops te zien, moet u naar de website van Tour et Taxis gaan. 

 

 

PermaFungi geeft om u en uw toekomst 


Ook het aanbod van banen en stages, wat heel belangrijk is, kan je toekomst bepalen door te werken op een gebied waar je van houdt. Dit bedrijf wil uitbreiden om een nog uitgebreider project aan te bieden. Als u uw eigen bedrijf wilt oprichten, biedt PermaFungi opleidingen aan, zodat u uw project op een winstgevende manier kunt ontwikkelen. 

 

 

Dit alles illustreert de veelzijdigheid en het engagement van dit milieuvriendelijke merk. Nu u PermaFungi kent, surf naar hun website om meer over dit bedrijf te weten te komen !

 

 

Ook u kunt bijdragen tot het welzijn van ons milieu door iets te doen dat niet schadelijk is voor onze aarde. 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]