Play & Stay @ Aloft

Geschreven door BrusselsLife Team - 30 aug. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Play & Stay @ Aloft
Met het nieuwste ambitieuze project van Aloft krijgt muzikaal talent de kans om samen met de indierockband We Are Scientists een nummer te schrijven, het op te nemen én live te brengen, all in London! Play & Stay at Aloft.

Sinds 2005 slaagt Aloft erin om een heel nieuwe generatie reizigers aan te spreken met o.a. innovatie, design en verrassende muzikale initiatieven. Deze zomer gaat Aloft nog een stapje verder met het Play & Stay at Aloft-project: een internationale wedstrijd die de Aloft-hotels in Londen, Abu-Dhabi en Brussel volledig op hun kop zal zetten.

Play & Stay at Aloft: hoe deelnemen?

Belangrijkste voorwaarde om deel te nemen: nog geen platencontract getekend hebben. Bands of artiesten die wensen deel te nemen, kunnen een demo (opname of videoclip) doorsturen naar [email protected], of - nog makkelijker - een link naar hun website, Facebook- of MySpace-pagina waarop hun nummers te vinden zijn. Deelnemen kan nog tot 8 oktober 2012. In elk van de drie deelnemende steden worden negen kandidaten geselecteerd. Zij worden uitgenodigd voor een liveoptreden in het Aloft-hotel in kwestie. In Brussel zijn deze optredens/audities gepland op 20 september, 4 en 18 oktober, met telkens drie kandidaten per sessie. Bands en artiesten die de shortlist halen, krijgen de kans om een video te maken waarin ze zichzelf voorstellen. Aloft biedt hen ook een gratis maaltijd en overnachting aan in het hotel waar hun auditie plaatsvindt. In elke stad zal een jury de nationale winnaar aanduiden, die door mag naar de grote internationale finale in Londen.

Songwriting- & opnamesessie met WAS

De indierockers van We Are Scientists beslissen wie de uiteindelijke winnaar wordt. De winnende band of artiest staat een exclusieve songwriting- en opnamesessie met WAS te wachten.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]