Shopping Centra

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 29 jan. 2013, 09:45)
Shopping Centra
De grote Brusselse shoppingcentra zijn gelegen aan de rand van de negentien gemeentes. Ze zijn er voor cliënteel van buiten en uit Brussel Hoofdstad. Ook City 2, in het hartje van de hoofdstad, is ideaal voor de kopers in het centrum van Brussel.

Voor uw school, kerst- en nieuwjaarsaankopen, is niets meer aangewezen dan een shoppingcenter! Nieuwe lakens voor uw bed, nieuwe schoenen voor uw zoon, een bril voor uw dochter, een rammelaar voor de baby, een computer voor mijnheer, lingerie voor mevrouw... Alles is gecentraliseerd in een immense shoppingtempel!

Het shopping centrum van Woluwe (Sint-Lamberts-Woluwe om precies te zijn) is het oudste commerciële centrum van de stad. Het heeft een sympathieke verjongingskuur achter de rug. De twee verdiepingen bevatten nu ook een immense parking, die men helaas moet betalen, maar die toegankelijker is sinds de niet-winkelende klanten geweerd worden. Het centrum is zeer aangenaam, comfortabel en met winkels die producten van een uitstekende kwaliteit verkopen. Zijn klein Anderlechtse broertje, Westland, volgt dezelfde filosofie maar is minder exclusief. Ook hier bevindt u zich vlak bij de Ring van Brussel, maar dan in het oostelijke gedeelte. Wanneer u richting Gent en Antwerpen rijdt via de immense Basiliek van Koekelberg, ontdekt u Basilix. Het centrum is iets kleiner dan de twee hierboven vermelde shoppingcentra, maar trekt toch een cliënteel aan dat ‘goede koopjes’ kan appreciëren. In het centrum van Brussel, aan het einde van de Nieuwstraat, telt City 2 ongeveer honderd winkels op drie verdiepingen.

Van de aankopen in de supermarkt op het gelijkvloers tot Fnac op de bovenste verdieping, iedereen vindt er snel wat hij zoekt!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels, 02/538.51.49. Template.vat 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]