TOP

Snowworld, ski indoor

Frédéric Solvel.

22 Dec 2010, 05:12 Last Updated: 20 Feb 2017, 15:02

De temperatuur rond het vriespunt, een chalet in het midden van de pistes en skiliften die onophoudelijk voorbijkomen: dit is ongetwijfeld een wintersportparadijs! Op het menu: vijf pistes. Welkom in het grootste overdekte wintersportcentreum ter wereld...

Op enkele kilometers van de Belgisch-Nederlandse grens, op minder dan twee uur rijden van Brussel, vlakbij Maastricht: verwelkomt Snowworld Landgraaf u. Bezoek de wereld waar het elke dag van het jaar sneeuwt.

SnowWorld Landgraaf

Geniet van een unieke wintersportbelevenis in het grootste overdekte wintersportcentrum ter wereld! Hier vindt u 365 dagen per jaar de beste sneeuw. Vijf pistes tot 520 meter lang, acht skiliften waarvan één met zes plaatsen, een typisch Oostenrijkse Almhütte en verschillende gezellige restaurants en bars. SnowWorld organiseert jaarlijks de World Cup en Europa Cup.

Bars en restaurants

In SnowWorld zijn er verschillende bars, restaurants en business centers met zicht op de pistes. Voor vergaderingen, een snelle hap of een maaltijd onder vrienden kunt u gebruik maken van het selfservice restaurant, het à la carte restaurant of het fondue restaurant. Voor groepen zijn er verschillende buffetvoorstellen. De afdeling 'Groepsreserveringen' gaat samen met u op zoek naar de meest geschikte formule.

4 sterren hotel

Behalve het sneeuwplezier vindt u bij SnowWorld Landgraaf ook een luxueus 4 sterren sporthotel met 100 kamers. Het hotel ligt op enkele meters van de pistes, de bars en de restaurants. Beleef hier een comfortabele wintervakantie!

Fitness- en wellness centrum

Als u wilt ontspannen op het einde van de dag, kan u terecht in een luxueus, goed uitgerust fitness- en wellness centrum met hypermoderne toestellen, ontspanningsruimtes, sauna, solarium en beautycentrum.

Op 1.30u van Brussel

Hoe te bereiken? Volg de autosnelweg E40 tot Leuven, vervolgens de E314 richting Aken, voorbij de grensovergang volgt u de A76 richting Heerlen/Aken (reisduur ongeveer 1.30u). Vinciane Colson

Avond Sportactiviteiten Individuelesporten Sportcentrum Avond