TOP

Strike op Brussel

Strike op Brussel

Genoeg van de traditionele filmavond met vrienden? Op zoek naar nieuwe activiteiten voor de kleintjes? Ga eens bowlen. Brusselslife koos voor u de beste tracks in de hoofdstad.

De afgelopen jaren herleefde bowling op en maakte het een comeback: speciale banen voor kinderen, discosfeer... Beginnende fans en adepten vinden hier hun gding! 

We moeten starten met de Bowling Crosly (Brussel Stad), opgericht in 1947. Met 25 automatische banen, behoort het tot de marktleiders. Voor wie graag eens varieert, biedt Crosly verschillende pakketten die bowling, Q-Zar (een 3-D laserspel, geliefd bij jong en oud) en verschillende menu's met elkaar combineert. Elke vrijdag- en zaterdagavond is er een discoavond.

En ten slotte is er, voor wie op zoek is naar een trendy nacht buiten de hoofdstad, de Bowl Factory (Braine l'Alleud). Gelegen aan de rand van Brussel, maakt het met zijn 26 banen deel uit van de grootste bowlings in Europa. Ongetwijfeld zullen velen van de gelegenheid gebruik maken om de avond verder te zetten in de beroemde B-club, naast de Factory. De nachten kondigen zich bewogen aan in de rand!Valerie Motmans(St.)

Show more
Avond Sportactiviteiten Overdag Avond Uit zijn Bowlen Kinderactiviteiten