Strike op Brussel

Uitgaan & Vrije tijd
Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 03 nov. 2021, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:13)
Strike op Brussel
Genoeg van de traditionele filmavond met vrienden? Op zoek naar nieuwe activiteiten voor de kleintjes? Ga eens bowlen. Brusselslife koos voor u de beste tracks in de hoofdstad.

De afgelopen jaren herleefde bowling op en maakte het een comeback: speciale banen voor kinderen, discosfeer... Beginnende fans en adepten vinden hier hun gding! 

We moeten starten met de Bowling Crosly (Brussel Stad), opgericht in 1947. Met 25 automatische banen, behoort het tot de marktleiders. Voor wie graag eens varieert, biedt Crosly verschillende pakketten die bowling, Q-Zar (een 3-D laserspel, geliefd bij jong en oud) en verschillende menu's met elkaar combineert. Elke vrijdag- en zaterdagavond is er een discoavond.

Aan de andere kant van het Kanaal van Brussel, op een steenworp afstand van het Karreveld en de Basiliek van Koekelberg, langs de Gentsesteenweg, draait Bowlmaster de ingewanden aan de kant van Molenbeek! Deze bowling biedt al meer dan 25 jaar een grote waarde. Het is elke dag van de week geopend vanaf 15.00 uur en vanaf 14.00 uur in het weekend en op feestdagen.

En ten slotte is er, voor wie op zoek is naar een trendy nacht buiten de hoofdstad, de Bowl Factory (Braine l'Alleud). Gelegen aan de rand van Brussel, maakt het met zijn 26 banen deel uit van de grootste bowlings in Europa. Ongetwijfeld zullen velen van de gelegenheid gebruik maken om de avond verder te zetten in de beroemde B-club, naast de Factory. De nachten kondigen zich bewogen aan in de rand!Valerie Motmans(St.)

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]