Cube 3 @ IT Tower

Geschreven door BrusselsLife Team - 13 feb. 2011, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:36)
Cube 3 @ IT Tower
Na Electrolux editie in 2011, is "The Cube" terug in Brussel. Een bijzonder pop'up restaurant met een wel heel exclusief uitzicht ! De Cube 3 zal namelijk bovenop de "IT Tower" in hartje Brussel staan. Vanaf 8 mei tot en met 15 augustus 2013, kunnen gasten er letterlijk dineren tussen de sterren. Chefs met een Michelin'onderscheiding zullen de gasten verwennen met hun menu.

De 103 meter hoge IT Tower biedt een indrukwekkend panorama over Brussel. Een ideale ligging in de bovenstad met een uitzonderlijk zicht op de Terkamerenabdij en, als het weer meezit, op de Leeuw van Waterloo en de luchthaven van Zaventem.

Een nieuwe versie

In 2013 werd Cube3 geboren, de nieuwe versie van The Cube die gebaseerd is op het concept van een nest, opgebouwd uit houten latten die tussenin verlicht worden door leds. Het nest vormt een warme, omarmende, geruststellende cocon, hedendaags van design en tegelijk troostend als een lekkere maaltijd.

Aan de kaart

Deze lente bestaat het keukenteam in Brussel uit enkele van de beroemdste Belgische sterrenchefs die zelf aan de slag zullen gaan in het hart van Cube3; een volledig glazen ruimte waar rode tinten weerkaatsen tegen de zwarte structuurelementen. Fijnproevers kunnen alvast rekenen op de kookkunsten Sang Hoon Degeimbre van L'Air Du Temps in Noville'sur'Mehaigne (**).

Lunchen kost 250 euro p.p. en dineren 275 p.p. dranken inbegrepen. Het restaurant biedt plaats aan maximum 24 gasten tegelijkertijd.

Brussel is nog maar het begin

Na zijn verblijf in Brussel zal Cube3 doorreizen naar New York, Istanbul, Rome, Tokio, Sjanghai… Ook daar zal het restaurant tijdelijk stralen op het dak van een bekend gebouw.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]