The Little Gym @ Bruxelles

Geschreven door BrusselsLife Team - 29 okt. 2012, 00:00 (Bijwerken: 22 jan. 2015, 08:28)
The Little Gym @ Bruxelles
Heel wat fun! The Little Gym, dat als doel heeft sportief plezier te associëren met de ontwikkeling van het kind, is een heel slim vernieuwend concept dat alle ouders zal verleiden.

Vernieuwend maar niet nieuw

Al in 1976 opende stichter Robin Wes het eerste centrum in de Verenigde Staten. Sindsdien heeft het concept de wereld veroverd en zich uitgebreid gevestigd in Europa. Er zijn al zes franchises in België waarvan er twee dicht bij Brussel gelegen zijn, in Wezembeek en Ukkel.

Het concept The Little Gym

Meerdere bestudeerde activiteiten garanderen en optimaliseren de algemene groei van uw kroost vanaf vier maanden tot twaalf jaar. En dat op alle vlakken, zowel fysiek als psychisch. De activiteiten ontwikkelen de souplesse, het evenwicht en de coördinatie, maar ook de concentratie, de luisterbereidheid en bovenal de zelfwaardering. Dit alles in een ontspannen en heel plezierig kader! Het omgevingsgeluid van lachende kinderen is er het bewijs van! Een team van professionele coaches bekommert zich systematisch over groepjes kinderen. In functie van hun leeftijd worden de kinderen ingedeeld in elf categorieën, waardoor ze perfect aansluiten op de methode "The Little Gym". En de persoonlijke voldoening van elk kind is gegarandeerd.

Kinderen klaar om de wereld te veroveren!

Kinderen die het programma van The Little Gym hebben gevolgd, hebben een enorme voorsprong in het leven. Tijdens de sportsessies moeten ze niet voortdurend bewijzen dat ze de beste zijn, zoals vandaag de dag vaak de norm is. De sfeer is positief en elk kind kan evolueren op zijn eigen ritme. De kleintjes en de groten vertrouwen op elkaar en bouwen stap na stap aan de solidariteit van elk kind. Ze voelen zich beter in hun vel en hun hoofd en verwerven het vertrouwen dat noodzakelijk is voor grote uitdagingen en om hun eventuele angsten gemakkelijker te boven te komen. Terwijl ze sporten in een kleurrijke, ludieke en niet-competitieve omgeving, genieten ze van een fysieke, intellectuele, emotionele en sociale ontwikkeling! We schreven het al, ze voelen zich goed in hun vel en in hun hoofd en uiteindelijk ook in hun hele leven, dat is de belofte die The Little Gym doet aan kinderen die het programma volgen!E, dat, dat is heel wat fun!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]