Een dag in Brugge

Bezoeken & Ontdekkingen
Geschreven door BrusselsLife Team - 25 okt. 2005, 00:00 (Bijwerken: 04 apr. 2018, 15:26)
Een dag in Brugge
Eender wie Brugge bezoekt, maakt onmiddellijk dezelfde opmerking: deze stad heeft immer zijn artistieke en architecturale schatten geliefkoosd. Maar wat Brugge in het bijzonder kenmerkt is de manier waarop zij vandaag haar verleden behandelt. Inwoners van Brugge nodigen u warm uit om er evenveel van te profiteren als zij zelf doen.

De stad Brugge kan niet tot één noemer worden herleid. Dankzij zijn cultureel patrimonium en gebonden aan de kunstgeschiedenis, heeft ze een reputatie in Europa verworven als kunststad en toeristisch centrum. De historische stadskern van Brugge werd toegevoegd op de lijst van het werelderfgoed van de mensheid in 2000 door de UNESCO. De Middeleeuwse model van de straten, de kromme kades en de groene forten maken van Brugge een unieke aantrekkingspool die elk jaar vele bezoekers in vervoering brengt.

Proposition de circuits

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]