Voor alle zwemmers, de Brusselse zwembaden

Geschreven door Frédéric Solvel - 03 jun. 2008, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 04:19)
Voor alle zwemmers, de Brusselse zwembaden
Voor uw lijn, voor het plezier... 's Morgens, 's middags, 's avonds... De zwembaden zijn er voor iedereen.

Maar om optimaal te genieten moet u uiteraard het juiste zwembad uitkiezen. Een overzicht.

In de categorie traditionele zwembaden met individuele cabines aan de rand van het zwembad raden we u in het bijzonder het zwembad Victor Boin in Sint-Gilles aan, evenals zijn tegenhanger in Elsene. Helaas is het zwembad in het Résidence Palace niet meer toegankelijk voor het grote publiek.

Late openingsuren

Voor wie overdag geen tijd heeft, zijn er late openingsuren in de zwembad van de VUB, bij Espadon. In het zwembad van de VUB bent u niet verplicht een badmuts te dragen: voor de ene een voordeel, voor de andere ongepast!

Voor een uitstapje met het gezin gaat u best naar de Poseidon in Woluwe, de Calypso in Watermaal en Louis Namèche in Molenbeek. Als u wilt leren duiken, neemt Nemo 33 u bij de hand. Voor plezier en ontspanning is er Océade of Aqualibi. Frédéric Solvel

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]