Waar thee kopen in Brussel?

Geschreven door Olivia Regout - 25 apr. 2012, 00:00 (Bijwerken: 13 mrt. 2018, 08:27)
Waar thee kopen in Brussel?
U kunt thee kopen in alle supermarkten op de hoek. De schappen puilen uit van kleine kleurrijke doosjes. Er is er voor elk smaak, van kamille-infusie tot groene, rode, zwarte of witte thee. Kunnen de kant-en-klare zakjes u niet bekoren? Afspraak in een van de gespecialiseerde winkels in Brussel. Enkele goede adresjes waar u de beste thee kunt vinden...

Brussel heeft veel kleine winkeltjes die gespecialiseerd zijn in thee. U vindt er zonder twijfel wat u zoekt. We zochten enkele adresjes op en bezochten ze om u een beeld te geven van dergelijke winkeltjes in de hoofdstad.

De gespecialiseerde theewinkels

Maison du Thé aan de Beurs bestaat al sinds 1897. Deze zaak is heel bekend. U vindt er een uitgebreid gamma losse thee. Stap binnen en en ontdek alle smaken en geparfumeerde mengelingen. U vindt er ook alle accessoires die nodig zijn om uw geliefde warme drank klaar te maken en te drinken.

Aan het Oud Korenhuis of aan Louisa is er Palais des thés . Aan de basis van deze zaak liggen theeliefhebbers die beslist hebben hun eigen zaak uit de grond te stampen. Hier valt u zonder twijfel voor de charme van de parfums die uw neusgaten prikkelen. Aarzel niet om advies te vragen aan de verkopers die u zullen helpen bij uw keuze.

L'Univers du Thé is een must voor de theeliefhebbers. De zaak is gelegen op de Zavel. U vindt er echt alles: witte, groene, zwarte, semi-gefermenteerde thee,... De winkel biedt ook alle filters, zeven, tassen, bowls, theepotten,...

Woont u in de buurt van de Baillistraat? Afspraak bij La Septième tasse ! U krijgt degelijk advies op de website, maar ook op de website van La 7e tasse.

Waar thee drinken in Brussel

Zin om even te poseren vooraleer aan de zware dagtaak te beginnen, nood aan kleine pauze om vier uur of aan een gezellig moment onder vrienden? U kunt terecht in vele theesalons en -winkels voor een degustatie van de beste selectie theeën. In de bailli straat ontdekt u bij Cha Yuan uitzonderlijke theeën.

Neem deel aan een degustatiesessie! U ontdekt er de theeceremonie met respect voor de tradities. U leert er alles over de theecultuur.

Het theesalon Tea for Two is niet enkel een theewinkel maar ook een gezellige plaats waar u al uw geliefde smaken kunt proeven. Afspraak op de Waterloosesteenweg in Sint-Gillis!

In de Sint-Bonifaasstraat vindt u Comptoir Florian, het Elsense filiaal van Maison du Thé. Proef er de nieuwe smaken en vertrek met uw lievelingssmaken! Olivia Regout

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]