Waar vind je in Brussel de meest ontspannende wellnesscentra?

Thermale baden & Spa
Geschreven door Brusselslife Rédaction - 13 okt. 2021, 00:00 (Bijwerken: 12 jan. 2022, 05:06)
Waar vind je in Brussel de meest ontspannende wellnesscentra?
Belgische wafels, chocolade en koffie helpen ons te ontspannen, maar af en toe hebben we wat meer nodig dan dat. Ontdek hier enkele van de beste plekken in Brussel waar je jouw perfecte wellness oase vindt.

Wanneer je even in een dipje zit en je wat positieve energie kunt gebruiken, is er bijna niks beters dan jezelf te verwennen met een dagje wellness. Ongeacht de weersomstandigheden buiten, je vindt er altijd de rust en ontspanning die je nodig hebt! Detoxen in een sauna, spierpijn verzachten door een massage, of simpelweg relaxen in een spa terwijl je een overheerlijke thee drinkt… gelukkig kun je dit alles en nog meer vinden in de moderne wellnesscentra in en rond Brussel.

Het klopt dat de wellness-mogelijkheden voor thuis steeds beter en beter worden, helemaal wanneer je de regendouches en thermostatische mengkranen van sanitaire experts zoals GROHE bekijkt, die ons een spa-ervaring bieden voor in huis. Mocht je echter toch op zoek zijn naar nog meer ontspanning, neem dan een kijkje op de volgende plekken.

Serendip

Stefaniaplein 18, 1050 Brussel, België

Vanaf het moment dat je binnenkomt, dompel je je onder in een prachtige, unieke sfeer. Het is dan ook niet voor niets dat Serendip een van de meest populaire wellnesslocaties in de stad is. Aangezien je er zeker niet de enige zult zijn, kun je er dan ook beter wat vroeger op de dag heen gaan. Een goede makkelijk te bereiken locatie en een mooi aanbod aan kalmerende en verzorgende behandelingen, maken van Serendip dé beste optie wanneer je op zoek bent naar ontspanning. Je vind er wat je zoekt voor lichaam en geest door veel verschillende massages, aromatherapieën, gezichtsbehandelingen en zelfs yogasessies. Perfect voor koppels die een weekenduitje in de stad zoeken, of als je gewoon voor wat tijd voor jezelf wilt!

Thermae Grimbergen

Wolvertemsesteenweg 74, 1850 Grimbergen, België

Het Thermae Grimbergen is een hotel net buiten Brussel. De reis met het openbaar vervoer is slechts 45 minuten en met de auto is de spa binnen de 20 minuten bereikbaar vanaf Brussel-centrum. Je zal zeker geen spijt krijgen van de verplaating. Je vindt er alles wat je graag zou willen in een wellnesscentrum, en dit is dan ook meer dan genoeg om er een hele dag door te brengen en zo alles uit de ontspannende behandelingen te halen. Als je moe bent geworden van het zwemmen in de buitenbaden, van het chillen in de thermale baden en de vele sauna’s, van het krijgen van een krachtige massage of van het genieten van drankjes in de tuin, dan kun je er ook voor kiezen om een nachtje te blijven slapen in het hotel!

Ô Siam

Lindestraat 207, 1140 Evere, België

Ô Siam staat bekend als een van de beste plekken in Brussel om een massage te krijgen. Bijna iedereen (er zijn altijd enkele mensen die online klagen) komt namelijk fris en ontspannen terug. Naast de zeer gewaardeerde massages, vind je er een indrukwekkend aantal sauna’s, een prachtige tuin om van de zon te genieten en zelfs een Turkse hamam. De zwembaden en spa gedeeltes hebben een optimale watertemperatuur en zijn voorzien van zachte, sfeervolle verlichting en ontspannende muziek. Probeer bovendien de ijsgrot, waar je crushed ice over je hele lichaam kan smeren. Dit zorgt voor een unieke ervaring waar je lichaam enkel beter van kan worden!

Zijn al de bovenstaande plekken al volgeboekt? Lees dan wat spirituele quotes in de tussentijd en probeer enkele van de ontspannende thuisoefeningen in de onderstaande video.

"Peace is the result of retraining your mind to process life as it is, rather than as you think it should be." — Wayne W. Dyer

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]