Wanneer luxe en lust elkaar ontmoeten

Geschreven door BrusselsLife Team - 27 sep. 2005, 00:00 (Bijwerken: 01 sep. 2015, 15:12)
Wanneer luxe en lust elkaar ontmoeten
Het is al lang verleden tijd dat iemand die een sexshop binnen wilde treden zich bizar moest verkleden met een hoed en een zonnebril. Vandaag, luxueuze en intimistische winkels bieden een gamma aan chique en sensuele producten aan om het leven pittiger zowel voor het koppel als voor de vrijgezel zonder hierbij vulgair te willen zijn. Welkom in de wereld van de love shops...

Er zijn in Brussel drie winkels die de referentie vormen wat deze materie betreft: Bella Donna, Eva Luna, Lady Paname. Een vervilt kader, een medeplichtige en professionele ontvangst en originele producten om uw vijf zintuigen mee in de watten te leggen. Lekkere zaken, gearomatiseerde lichaamspoeders (en hun pluimpje dat heel erg kietelt) zonder de eeuwige vibromassage-apparaten te vergeten, waarvan het design zo mooi is uitgewerkt dat men ze zonder schaamte kan laten slingeren op het nachttafeltje.

Naast deze adresjes, zijn er nog enkele die proberen zich tevens te meten in deze snelgroeiende markt: ijn het centrum, is er de Boutique Minuit die veel succes kent. In de hogere delen van de stad heeft Wooman Love Shop de fakkel overgenomen van Yoba. Enfin, zij die verlegen zijn zullen verkiezen om zoiets via het net te bestellen. Laat Google uw gids zijn. Stéphanie Guillaume

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]