Brussel in april Wat te doen in Brussel in april ?

Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 04 apr. 2022, 16:05)
Wat te doen in Brussel in april ?
We geven je een lijst van activiteiten die je kunt doen om een geweldige april te hebben.

Leg uit dat we de activiteiten voor april zullen presenteren.

We zitten eindelijk in de lente en de zon schijnt elke dag op ons, dus het is een geweldige tijd om van april te genieten. Bovendien komt de paasvakantie steeds dichterbij, zodat u meer tijd hebt om uw gedachten te verzetten. Hier zijn wat activiteiten die je kunt doen als je ideeën tekort komt.

 

MIA 2022 voor Aziatische fans


Allereerst is er voor de liefhebbers van de Aziatische Popcultuur de Made in Asia die van 8 tot 10 april plaatsvindt, aangezien wij het onderwerp al in een vorig artikel hebben aangesneden, zullen wij hier niet verder op ingaan, het moet alleen gezegd worden dat deze afspraak als een must voor de maand april moet worden geclassificeerd. 

 

 

De Floralia zal u verblinden met al zijn kleuren 


De Floralia Brussel, die ook al in een vorig artikel aan bod kwam, vindt plaats van 2 april tot 3 mei. Wij wilden u er nog even aan herinneren dat deze tentoonstelling in april plaatsvindt en een must zal zijn voor alle natuurliefhebbers.

 

 

Wereld Kunst Dag


Op 15 april vieren we Wereldkunstdag, die sinds 2012 door UNESCO wordt georganiseerd. Deze datum is perfect om musea en tentoonstellingen in heel Brussel te bezoeken, en er zouden die dag zelfs kortingen moeten zijn.

 

 

Kwaliteitsfilm met het Brussels Short Film Festival


Een ander zeer interessant evenement dat de nadruk zal leggen op korte films is het Brussels Short Film Festival dat van 20 tot 30 april zijn 25e editie beleeft. Liefhebbers van film mogen dit festival, waarop nationale en zelfs internationale films worden vertoond, niet missen. 

 


Voor de muziekliefhebbers onder u

Laten we het nu over muziek hebben, de Botanische Nachten zijn weer in volle gang in onze mooie hoofdstad, van 27 april tot 16 mei, met pop, rock en electro muziek om verschillende genres aan te bieden en u zo te plezieren. Wat concerten betreft, kan je de bekende Pentatonix, Republic One en The Chainsmoker vinden die zullen optreden in Forest National, de eerste op 18 april, terwijl de laatste op 20 april op het podium zal staan, en ten slotte kan je het concert van The Chainsmoker bijwonen op 27 april.

 

 

Overal kunst in april


Art Brussels, één van Europa's meest originele en gerenommeerde hedendaagse kunstbeurzen, kondigt met trots haar 38ste editie aan met meer dan 150 internationale galeries. De beurs voor hedendaagse kunst vindt plaats van 28 april tot 1 mei 2022. Een ander evenement dat u in uw agenda kunt zetten is de Brussels Design Market voor vintage kunst. Deze markt is de grootste designmarkt van Europa, dus mis deze instelling niet.

 

 

Bourse 'O' Pop het perfecte evenement voor verzamelaars 


Omdat Brusselslife met iedereen rekening houdt, zullen verzamelaars blij zijn te weten dat de 8e editie van de Bourse 'O' Pop een eigen beurs zal hebben, die te vinden zal zijn in Vlanderenstraat op het nummer 46, 1000 Brussel. 

 

 

Music Industry Awards, de ceremonie die onze prachtige muziek in de kijker zet 


Tot slot, voor de Nederlandstaligen van Brussel, we zeiden dat we aan iedereen dachten, de Music Industry Awards houden hun ceremonie om Belgische zangers te belonen op 30 april in Paleis 12, genoeg om uw maand april met prestige af te sluiten. 

 

 

U weet nu hoe u zich bezig moet houden, neem nota van deze evenementen en wij hopen dat u aan zoveel mogelijk ervan zult deelnemen om het meeste plezier te hebben. 

 

Veel plezier en ja, je mag in april wel een beetje losgaan, want het mooie weer is terug.

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]