Activiteiten in Brussel. Wat te doen in Brussel in maart ?

Geschreven door Brusselslife Rédaction - (Bijwerken: 04 apr. 2022, 16:07)
Wat te doen in Brussel in maart ?
Over twee weken is het maart, dus geven wij u een paar ideeën over hoe u het beste uit uw maart kunt halen.

Leg uit dat maart eraan komt en zeg dat we wat ideeën hebben voor activiteiten.

Maart is lente, wat betekent dat er bloemen bloeien en bladeren aan de bomen groeien, maar wat nog belangrijker is, dat de zon terugkeert en de regen afneemt. Activiteiten tijdens deze maand kunnen dus zowel binnen als buiten plaatsvinden. Mensen zijn feestelijker, vrolijker. Zoveel redenen om je huis uit te gaan. Brusselslife heeft daarom een aantal activiteiten op een rijtje gezet die u kunt doen om uw dag op te vrolijken. 

 

 

De Banad voor uw cultuur


Ten eerste, kent u het Brussels Art Nouveau & Art Deco festival (kortweg Banad) en wist u dat het van 12 tot 27 maart wordt gehouden? Wat kun je daar doen? Bezoeken aan uitzonderlijke Art Nouveau en Art Deco interieurs, begeleide wandelingen, bus- en fietstochten, tentoonstellingen, concerten, gezinsactiviteiten en thema-avonden, alles om u tijdens uw bezoek te vermaken. Gezien de duur van dit evenement is er voldoende tijd om een keer of zelfs meerdere keren te gaan om uw plezier te herhalen. 

 

 

De Frida Kahlo-tentoonstelling wordt verlicht door emblematische werken


Een andere mogelijke activiteit: vanaf 18 maart kunt u in Brussel een tentoonstelling bezoeken over het kleurrijke universum van Frida Kahlo. U wordt ondergedompeld in haar wereld via haar verschillende opvallende en kleurrijke werken. Plaats van de tentoonstelling: Théâtre Viage in Brussel.

 

 

Bewustwording van het belang van water 


De Dag van het Water is een ander evenement dat in maart plaatsvindt, op 22 maart om precies te zijn. Tijdens deze dag worden tal van activiteiten georganiseerd om mensen bewust te maken van het belang van water voor ons milieu. Bezoeken en begeleide wandelingen rond het water, cruises, conferenties, musea, stormbekkens, bescherming van vleermuisachtigen, natuurwaarnemingen, activiteiten voor kinderen, staan allemaal op het programma om u bewust te maken van dit thema. Dit is een uiterst belangrijke dag waarop veel activiteiten in verband met water plaatsvinden.

 

 

Geniet van een goede Belgische wafel 


Op 25 maart kunt u de Internationale Dag van de Wafel in uw agenda zetten, want als goede Belg moet u dit op de juiste manier vieren. Daarom kunt u in het centrum van de stad allerlei verschillende wafels gaan proeven om uw smaakpapillen te verbazen. Bovendien kunt u deze activiteit combineren met mooie wandelingen door de Beurs, het Palais Royal en de winkelstraten. Deze activiteit kan de hele maand maart worden gedaan, dus aarzel geen seconde.

 

 

Erotix voor de minder preutse onder u 


Voor de avonturiers onder u is er van 25 tot 27 maart de erotiekbeurs in Heizel Palace 4. We laten je niet zien wat er is, het is aan jou om het te ontdekken. 

 

Wat dacht je van een sessie in het theater ? 


Ten slotte vieren we op 27 maart de Internationale Dag van het Theater, dus moet u op die datum naar het theater gaan. Als u nog nooit bent geweest, is het een geweldige manier om uit te proberen en te zien wat er achter de schermen gebeurt. U kunt op internet op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde theaters of gewoon naar de beste theaters in Brussel. 

 

 

Het enige wat u hoeft te doen is één of alle activiteiten uitproberen die we zojuist hebben opgesomd. 

 

Omdat de maand maart voor niets telt.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]