Wilt u graag een sigaar?

Geschreven door BrusselsLife Team - 02 aug. 2006, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Wilt u graag een sigaar?
Met hun decor in hout, hun zeldzame whisky's en de blauwe rook, zijn sigaar-cafés, plaatsen waar het heerlijk ontspannen is. Af en toe genieten van een heerlijke sigaar in een zalige Chesterfield-zetel blijft een ongewone ervaring onder vrienden of voor een zakenafspraak.

Op slechts enkele sigarenwalmen verwijderd van de Grote Markt, op de bovenverdieping van het restaurant Armand en co, is een grote sigaar-bar die over een heerlijke verzameling kwaliteits-whisky's beschikt. Meerdere Chesterfield-fauteuils wachten u op met lage tafeltjes maar het is natuurlijk vooral de grote keuze aan selecte sigaren die een halte aan dit café onvermijdelijk maakt.

Nog exclusiever, nodigt de oude zaal van de Belga Queen u uit in zijn Afrikaanse landschappen om haar havana's te komen proeven, samen met diverse likeuren en klasse wijnen. Dit alles in het weekend in een aangename muzikale sfeer.

Ontspannen en toegankelijk voor alle beurzen, biedt de Havana Corner in zijn Latijns-Amerikaans kader, allerhande sigaren aan, gaande van Punch Punch aan 3 euro tot Cohiba's aan 30 euro.

In de buurt van het Louizaplein, zijn er nog twee prachtige cafés in adembenemende decors te ontdekken. Het eerste, het exotische Chelsea, het tweede, het luxueuze Tribeca kunnen gemakkelijk onder elkaar wedijveren wat verfijning en hun kaart betreft.

Veel rookplezier! OLIGRAPHE / van de Kerchove

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]