TOP

Wilt u graag een sigaar?

BrusselsLife Team.

05 Jul 2012, 05:07 Last Updated: 13 Dec 2012, 07:12

Met hun decor in hout, hun zeldzame whisky's en de blauwe rook, zijn sigaar-cafés, plaatsen waar het heerlijk ontspannen is. Af en toe genieten van een heerlijke sigaar in een zalige Chesterfield-zetel blijft een ongewone ervaring onder vrienden of voor een zakenafspraak.

Op slechts enkele sigarenwalmen verwijderd van de Grote Markt, op de bovenverdieping van het restaurant Armand en co, is een grote sigaar-bar die over een heerlijke verzameling kwaliteits-whisky's beschikt. Meerdere Chesterfield-fauteuils wachten u op met lage tafeltjes maar het is natuurlijk vooral de grote keuze aan selecte sigaren die een halte aan dit café onvermijdelijk maakt.

Nog exclusiever, nodigt de oude zaal van de Belga Queen u uit in zijn Afrikaanse landschappen om haar havana's te komen proeven, samen met diverse likeuren en klasse wijnen. Dit alles in het weekend in een aangename muzikale sfeer.

Ontspannen en toegankelijk voor alle beurzen, biedt de Havana Corner in zijn Latijns-Amerikaans kader, allerhande sigaren aan, gaande van Punch Punch aan 3 euro tot Cohiba's aan 30 euro.

In de buurt van het Louizaplein, zijn er nog twee prachtige cafés in adembenemende decors te ontdekken. Het eerste, het exotische Chelsea, het tweede, het luxueuze Tribeca kunnen gemakkelijk onder elkaar wedijveren wat verfijning en hun kaart betreft.

Veel rookplezier! OLIGRAPHE / van de Kerchove
Bar & Café Bars Bar & Café