Yoga in Brussel

Individuelesporten
Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 03 feb. 2010, 00:00 (Bijwerken: 24 mrt. 2017, 14:59)
Yoga in Brussel
Brussel surft op de golf van welzijn en wellness. Yoga is een techniek uit het Oosten die u helpt uw evenwicht te bereiken. Elke Brusselaar kan yoga beoefenen om de spanningen veroorzaakt zijn werk, stress,... te kalmeren. In deze wereld moeten we weten hoe we onze zwakke punten kunnen bevechten en een solide basis opbouwen om verder te gaan.

«Yoga» betekent unie, fusie. Het is de eenwording van de fysieke, mentale en spirituele behoeften van elke mens. U kunt het zien als een mix tussen de methode, het middel en het doel. Om een stabiele toestand te bereiekn, moet u uw lichaam en zijn reacties kennen... Hier is geen sprake van goeroe. Yoga is geen sekte of geloofsovertuiging. Bij yoga gaat het om eenvoudige houdingen die u bereikt door de adem in te houden, door stilte, concentratie en ontspanning. Het zorgt voor algemene flexibiliteit, verbeterde orgaanfunctie en een sterker immuunsysteem.

JA, maar waar?

De Iyengar- of Hatha-yoga ontwikkelt de psychologische en lichamelijke mogelijkheden.(Sasasa Schaerbeek et Sasasa Ukkel ). U kunt ook cursussen in Engels of Duits volgens. (Mahamudrayoga) Maar yoga is niet alleen een ontspannende discipline. Het bezorgt ons heil en rust.(D.H.Y.A.N.A.)

Bepaalde mensen, zoals toekomstige moeder, hebben nood aan rust om hun baby goed te laten groeien. (Claire de lune). Bepaalde professoren hebben les gevolgd bij Creyda. Een groot deel van hen heeft zich verenigd in de vereniging Iyengar Yoga. Ze geven lessen, organiseren seminaries en geven boeken uit die beschikbaar zijn in Ashtanga Yoga Institut of Centre Yogashram.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]